bloggtreff Ukategorisert

Alene på Grand Hotel

24. januar 2015

Jeg nærmet meg det sagnomsuste bygget og forventningene ble skrudd enda et hakk opp av at det stod en door man utenfor. Ja til likestilling, men også ja takk til menn som åpner døra for meg! Selv om det jo faktisk er jobben hans… pah… detaljer! Jeg skulle jo tross alt til det stedet der kjendisene over alle kjendisene bor når de besøker byen. Du vet, Britney, Bieber, også meg. Bloggeren.

I det jeg krysset den brosteinsbelagte hovedgata måtte jeg snurt konstatere at han ikke stod der lenger. What? Er det ikke som på Hotel Cæsar altså? Han hadde visst bare stått og sett på noe ståk på fortauet der. So much for being a gentleman liksom. Back to reality, AM! Men kjære vene, jeg har vært ute ei vinternatt før, jeg, så ei dør kan jo ikke stå i veien for målet. Det er godt mulig han ikke var en door man heller. Hva vet vel jeg.

Vel innenfor kan jeg endelig ta innover meg atmosfæren. Mye tepper, konstaterer jeg. Gull og velour. Mørkerødt og majestetisk. Men kanskje ikke så veldig nymotens? Velvel, det er jo ikke derfor jeg egentlig er der, for å gi terningkast til interiøret. Det ligger bare naturlig i meg å innhalere omgivelsene med interiørbrillene på.
Endelig et vennlig fjes! Resepsjonisten smiler mot meg og guider meg profesjonelt og blidt, jeg skal jo tross alt til en av suitene. Ikke hva som helst, liksom. Føler meg litt important.

wik&walsoe02
I suiten er det dekket opp til selskap! Ojoj, det var da så meget! Det ser ut som det er prinsessen de venter på besøk! Ja, kanskje vi kan si det sånn?
Men det er merkelig stille. Hvor er alle gjestene? Ups, jeg var visst for tidlig ute. Men invitasjonen viste da vitterlig…? Neivel? Jaja, la meg bare titte litt rundt. Det er jo ikke hver dag man får besøke dette omtalte værelset. I min verden er det tydeligvis mer «embarrasing early» enn «fashionable late» som gjelder.

wik&walsoe03
Vil du ha kake? Champagne? Ojoj, hvordan høflig avslå slike fristende tilbud i denne asketiske januarmåneden? En tre etasjer høy kake med alver på! Takk så meget, men nei takk. Men litt eplemost? Ja takk. Når kommer de andre, mon tro? Kanskje du vil ha en liten omvisning så lenge? Ja, det er flott! Bordet er dekket på med det nyeste nye av design fra Wik & Walsøe! Har du sett? Inspirert av Slåpebusken, i morgensol på Sørlandet. Skjør og rosa. Visste du at slåpebusken beskytter deg mot hekser? Det skal jeg notere meg bak øret. Man kan jo aldri vite hvem man ryker ut for.

wik&walsoe04
Se der ja, klokka er sju. Nå kommer vel de andre snart? Vi får håpe på det! Det er mange som har annonsert sin ankomst.
Jeg får sitte litt her da. Alene på bloggtreff med fire ansatte i W&W. Sweet. Godt jeg ikke er redd for å konversere.
Alven har satt sitt preg på suiten. Det er mye å titte på, så jeg tar meg en runde til med kameraet. Brudekjole på senga, fire slips og undertøy på gulvet… hva har egentlig skjedd her? Best å ikke spørre.

wik&walsoe05Klokka tikker. Men hva skjer da? Var det virkelig et selskap kun for meg? Men da kan jeg jo føle meg litt som en prinsesse da. På bloggtreff alene. Sært. Og i grunnen litt komisk. Og som eneste rapporterende blogger. Ikke verst. Enerett og eksklusivt direkte fra Mikado-suiten på Grand Hotel. Det får’n si. Takk for meg.

PS: Sjekk ut flere nyheter fra Wik & Walsøe her! Og tusen takk til Linda og resten av gjengen som sporty holdt et litt amputert bloggtreff kun for meg. Jeg koste meg!

//English recap
I went to an event hosted by the Norwegian brand Wik & Walsøe. Release of the new design «Slåpe» and some items of the «Alv» design. Funny enough I ended up being the only blogger that showed up 😉

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.