interiørmesse Ukategorisert

Trender og talent på Gave- og interiørmessen

26. januar 2015

I forrige uke var det igjen duket for Gave- og interiørmessen på Lillestrøm. Dette er en lukket messe for bransjen og pressen, men som blogger kan man heldigvis ta på seg pressehatten og få komme på en titt. Nytt av året var en betydelig oppgradering av messens estetiske fremtoning, og her stod ingen ringere enn Dagny Thurmann-Hoelseth / The Daily D bak som kreativ leder. Med et sterkere fokus på norsk design og grønt som en rød.. eh, grønn tråd, ble det faktisk mer spennende å kikke på trendsonene enn selve området med stands.

På den ene siden hadde vi Tendenser-sonen som var satt sammen av interiørstylist Kirsten Visdal. Her var det mye godt og lekkert for øyet, og utstillingen var en hyllest til den norske naturen og materialene og formene vi finner der. Dette er også trenden vi kommer til å se mer av i interiøret utover våren og sommeren. Ikke meg i mot!

gave-og-interiørmessa-02

gave-og-interiørmessa-03

gave-og-interiørmessa-05

gave-og-interiørmessa-06

gave-og-interiørmessa-07

gave-og-interiørmessa-08
Et annet område av messehallen var viet unge norske designere og deres fantastiske produkter! Jeg visste ikke at det fantes så mye fin norsk design og TALENT her i Norge, så dette var en utrolig bra utstilling å ha på messa! Sjekk ut Klubben for å se mer av dette!

gave-og-interiørmessa-09

gave-og-interiørmessa-10

gave-og-interiørmessa-11

//English recap
Last week I went to the Gifts & Interior Trade Fare. This year it was a bigger focus on Norwegian design, and as you can see the trend for spring and summer will be influenced by nature and green.

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.