interiør styling Ukategorisert

Min første boligstyling – slik ble leiligheten mer levende

29. januar 2015

Denne uka har jeg gjort en ny, spennende og gøy jobb! Noen bekjente borti gata her skal selge leiligheten sin og kontaktet meg for hjelp med interiørstyling før fotografering til boligannonse og prospekt. Dette er ikke noe jeg har gjort hos andre før, så jeg må innrømme at nervene, spenningen og stressnivået har vært litt på høykant. Med befaring og god planlegging ble det heldigvis bra, synes jeg (og selgerne)!

Ønsket fra boligselgerne var en «levende stil», og en 4-roms preget av familieliv med tre barn ble betydelig «stæsjet» opp. Jeg brukte en del av mine egne ting, i tillegg til ting vi lånte fra noen naboer og noe jeg kjøpte inn. Og selvfølgelig møbler og en del ting eierne hadde fra før.

Her kommer noen smakebiter i form av bilder, alle er tatt av fotograf John Enstad Løvås. Jeg viser dere mer når boligannonsen er lagt ut!

Valdresgata_25c01Foto: John Enstad Løvås

Her dekket jeg bord! På kjøkkenet gikk vi for full oppdekning og middagsforberedelser på kjøkkenbenken.
Som dere kan se på bildet helt øverst laget jeg en liten collage på magnetveggen. Dette var rett og slett bilder jeg fant på nettet og printet ut, litt ad hoc for denne stylingen.

Valdresgata_25c02Foto: John Enstad Løvås

På hovedsoverommet fjernet vi noen kommoder og laget et hyggelig lite lesehjørne bak senga. For å bryte litt med den maskuline stilen som allerede var på soverommet, hang jeg opp en kjole på veggen, og brukte saueskinn og ting med runde former som en mykere kontrast.

Valdresgata_25c03Foto: John Enstad Løvås

Leiligheten har to ganske nyoppussede bad! På det største prøvde vi å skape en spafølelse.

Valdresgata_25c04Foto: John Enstad Løvås

Et hjørne av stua som ungene pleier å bruke som lekeplass, ble omgjort til en koselig avslapningskrok. Med platespiller og ei god bok burde det være mulig å finne hvilepulsen her.
Boligannonsen kommer om ikke så lenge, og da viser jeg dere mer!

//English recap
This week I did a styling job for the first time in my life! Some people I know are selling their apartment and wanted some styling help before taking photos for the prospectus and ad. I was a bit nervous and stressed out for this, but it turned out quite well I think! Here you have a little sneak peek on how it turned out, all photos taken by John Enstad Løvås.

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.