DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 23

30. januar 2015

Henda i været alle som er glade for fredag!
Jeg nøyer meg med ei hånd, for ellers får jeg ikke skrevet noe til dere her 😛
Haha, nok dårlig humor. Har du en fin dag? Det har jeg og bedre skal den bli! For her kommer det tre fine gjør det selv-prosjekter du kan prøve deg på i helga. I dag har jeg ikke noe spesielt tema, bare ting jeg synes er fine. Godt nok for fredda’n det, vel!? 🙂

Jeg håper du får ei god og kreativ helg!

DIY bordkalender // Desk calendar

DIY-Desk-CalendarFoto: Anna for Home Made by Carmona

Har du lyst på en unik bordkalender som du ikke får kjøpt noe sted? Denne bordkalenderen har Anna med bloggen Annabode laget for Home Made by Carmona. Dette er en evighetskalender du kan bruke år etter år og utseendet kan du jo velge litt selv. Jeg synes det var fint å bruke vannfarger slik det er gjort på bildet over her, men du kan jo f.eks. bruke washitape, tusj, klistremerker… ja, mulighetene er mange! Har du lyst til å lage en selv, bør du sjekke ut fremgangsmåten her.

DIY fjærlampe // Feather pendant

DIY_feather_lampFoto: A Beautiful Mess

Jeg hadde lyst på ei slik fjærlampe ganske lenge, men det falt ikke helt i god jord hos den andre halvdelen av samboerskapet her. Han mente visst at den var for feminin, og jeg kan jo til en viss grad være enig. Men om man lager den selv, da er kanskje innstillingen en litt annen, eller…? Vi får se om det blir noe av her… Men med en papirlampe fra IKEA og noen fjærremser kommer du jo langt på vei i å lage denne flotte lampa. Sjekk ut den fine bloggen A Beautiful Mess for å se hvordan du lager den og hvor du får kjøpt det du trenger.

DIY papirsekker med metallfinish // Metallic sacks

DIY_metallic-sacksFoto: Almost Makes Perfect

Har du noen papirsekker liggende, er det perfekt å gjenbruke dem! Enten om du lar dem være som de er, eller om du sprayer dem eller lignende. Jeg synes slike sekker er kule å bruke som potteskjulere, eller f.eks. oppbevaringsløsninger rundt om hjemme. Hvis du sjekker ut bloggen Almost Makes Perfect kan du se hvordan Molly har laget de du ser på bildet over.

//English recap
So do we like Friday or not? FriYAY! Today I don’t have a theme for the three DIYs I’m presenting for you, it’s just DIYs that I like!
Check out the links, the original posts are in English.

DIY Desk calendar // Anna for Home Made by Carmona
DIY Feather pendant // A Beautiful Mess
DIY Metallic Sacks // Almost Makes Perfect

follow us in feedly

2 kommentarer

  • Svar funny 30. oktober 2016 at 04:58

    er du ikke redd lampen tar fyr

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.