inspirasjon papir tips Ukategorisert

Kalenderboka som er for fin til å bruke

5. februar 2015

Jeg er en sucker for fine kalenderbøker! Og i motsetning til mange som har gått over til å bruke mobilen og teknologiske duppedingser for å holde styr på livet sitt, er jeg fortsatt god gammaldags almanakk-bruker. Jeg føler jeg har større oversikt når jeg kan bla kjapt fram og tilbake, gjerne se ei uke om gangen og skrible ned både bursdager, arbeidsoppgaver, avtaler og det som faller meg inn.

kalenderbok03

Jeg kom ved en tilfeldighet over denne vakre kalenderboka, jeg tror det må ha vært mintfargen og gullstripene som fanget oppmerksomheten min. Jeg var egentlig inne på nettbutikken for å kikke på en kalenderplakat (som jeg også endte opp med, men det blir et annet blogginnlegg), men var liksom bare nødt til å legge med denne boka i handlekurven. Selv om jeg faktisk har ei kalenderbok fra Granit jeg er i god gang med å bruke. Snakk om unødvendig shopping! Men noen ganger, ja… da må man bare.

kalenderbok02

Kalenderen er litt spesiell, for den har ingen datoer eller årstall. Man kan dermed bestemme helt selv når kalenderen starter. Akkurat nå har jeg ikke helt fått meg til å starte på den, og kanskje det bare forblir slik? Den er jo nesten litt for fin til å bruke! Kan jo spare den til neste år! Eller så gjør den seg veldig fint som pynt også, hihi 🙂
Det er egne månedsoversikter, samt at ei uke vises på to sider. Det liker jeg best, for da får man oversikt over hele uka på en gang!

kalenderbok04

Jeg bestilte kalenderboka (og kalenderplakaten) fra Julia Kostreva, en amerikansk dame som har flere lekre ting hun selger. (Dette er ikke betalt reklame, bare et tips om en flott nettbutikk!)

kalenderbok05

Bruker du kalender på papir, eller er det HELT ut? Hvilken kalender liker i såfall du best?

//English recap
I bought this beautiful daily planner from Julia Kostreva. I love the mint blue color and the golden stripes, and the calendar is almost too pretty to use! 😉

follow us in feedly

2 kommentarer

 • Svar Torill Bye Wilhelmsen 1. desember 2015 at 18:38

  For en fin almanakk, den skal jeg sjekke ut! Fikk du begynt på den eller står den fortsatt i hylla? Det må innrømmes at bokhyllene på hjemmekontoret hos meg er nokså «overbefolket» av flere titalls notatbøker, men jeg bruker digital kalender (med påminnelse-funksjon…). Når jeg skal planlegge dagen eller uka eller året bruker jeg uten unntak papir. Det har vært til tider nokså kaotisk på kontoret på grunn av dette, med masse løse ark. Så nå har jeg laget en papirplanlegger som har fått navnet FOKUS. Ideen er at jeg skal ha alt om ett prosjekt i én bok. Håper det for orden i systemet… Takk for fint innlegg!

  • Svar KREATIV-I-TET 2. desember 2015 at 19:04

   Hei Torill 🙂
   Duu, jeg må innrømme at den kun ligger til pynt 😀 Men jeg lurer på om ikke 2016 er året jeg skal ta den i bruk. Det er en sånn bok jeg føler jeg må skrive min peneste håndskrift i, så fin er den!
   Veldig greit med en papirplanlegger! Jeg fant en på Søstrene Grene i fjor, en slags kalender med flere kolonner der jeg skriver plan for jobb, blogg, events, trening og annet for en hel måned framover. Håper de får inn en slik kalender i år også! 🙂
   Håper du har fått mer orden i systemet ditt, klem AM 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.