DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 24

6. februar 2015

Ingen fredag uten!
Her får dere tre nye idéer jeg har vært og funnet ute på det store internettet. Jeg skulle i grunnen ønske jeg hadde tid til å vise dere egenlagde ting, men det er sørgelig lite tid til overs for det om dagen. Da er det ihvertfall godt at kreativiteten blomstrer så mange andre steder, slik at jeg kan dele noen av de fine tingene som andre folk lager. Jeg blir helt imponert over det enkelte får til, altså!

I dag er det veving med garn som møter veving med tre, toppet med ei kul lampe til slutt. Jeg håper dere blir inspirert!

//No friday without some DIYs! I wish I had time to show you some DIYs I actually did myself, but sadly I have NO time at all for that these days. Luckily there are so many creative people around the world, and I’m glad I can share some of the beautiful things they make with you. I’m so impressed of what some actually manage to create! Today you’ll see weaving with yarn and wood, and a cool lamp shade! I hope you’ll be inspired!

DIY flettet kurv // Woven basket

DIY_woven_basketsFoto: Design*Sponge

Nå som trendene spår at det naturlige er i fokus, gjerne håndlaget, synes jeg denne idéen ikke kunne passet bedre! Her har Francesca med den fine DIY-bloggen Design*Sponge faktisk flettet sine egne kurver av tre! Dette så litt komplisert ut, men for de som har lyst burde det jo gå an? Hun har laget en detaljert beskrivelse med bilder og tekst på fremgangsmåte, så ta en titt innom Design*Sponge for å se om dette er noe for deg!

//The trend reports say that things from the nature is getting more popular, so this idea from the clever Francesca with the cool DIY blog Design*Sponge is hot! She has a tutorial showing you how you can weave your own basket with wood! Take a look at her blog Design*Sponge to learn more!

DIY Statement-teppe // Statement rug

DIY_woven_carpetFoto: Rachel / A Beautifull Mess

Jeg er visst på langt nær ferdig med vevde tepper, og dette som Rachel med bloggen Smile and Wave viser oss på A Beautifull Mess er annerledes og kult! Jeg liker veldig godt kobberstanga hun har brukt som oppheng! Teppet er veldig stort, så det kan jo gå an å gå litt ned i størrelse hvis man vil prøve seg. Du får ihvertfall en god og detaljert beskrivelse på hvordan du kan veve teppet på A Beautifull Mess.

//I’m so not done with the weaving trend, and this rug that Rachel from Smile and Wave shows us at A Beautiful Mess is different and cool! I really like the copper material she’s using! The rug is quite big, but I guess you can downsize it a bit if you want to try. Pop over to A Beautiful Mess to see detailed pictures of how it’s done!

DIY Koushi-lampe // Koushi lamp

DIY_koushi_lampFoto: Remodelista

Denne lampa er både pen, rar og kul på en gang, og man kan jo lure litt på hvorfor den koster flere tusen kroner.. jaja, jeg skal ikke være noe prispoliti her, men heller vise dere hvordan dere kan lage den selv! Norske Interiørblogger har både beskrivelse og bilder på hvordan det gjøres, basert på en oppskrift på engelsk fra Remodelista. Sjekk innom de flinke jentene i NIB og bli inspirert til å prøve selv!

//This lamp is both pretty and a bit weird and I’m wondering why it costs so much…. well well, I’m not going to act price police, but rather show you how you can make this Koushi lamp yourself! The clever girls at Norske Interiørblogger have photos and text (in Norwegian) on how this can be done. English readers can go to Remodelista to read the description in English.

Ha en fantastisk fredag og ei flott helg!
//Have a fantastic Friday and a happy Weekend!

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.