interiør piano stue teppe Ukategorisert vegg vev

Verdens vakreste på veggen

12. februar 2015

Noen har Brad Pitt på veggen, jeg har noe mye finere!
Dere som følger bloggen veit jo at jeg har fått en greie for vevde tepper. Tanken om å lage et selv har vært der, men jeg måtte bare innse at tiden ikke helt strekker til. Jeg får ikke gjort ALT jeg har lyst til. Da er det jo fint at det er andre som gjør dette så utrolig bra!

vev02
Dette fantastisk fine vevde lille teppet er laget av Anne Djupvik Andersen. Jeg kom i kontakt med Anne i november da jeg skulle finne en Instagramprofil å presentere i Rom123s februarnummer (ja, det ble henne og bladet er i butikkene nå!), og jeg falt ganske hardt og brutalt for de fine kunstverkene hun lager. Etter hvert kjente jeg at jeg bare måtte ha et lite teppe på den fine blå veggen over pianoet vårt, og jeg er såå fornøyd! Anne selger tepper via nettsiden Weave me away, du er bare nødt til å ta en titt! Der finner noen gode vevetips også.

vev03
Teppet har lekre detaljer med myk ull og stilig gull.

vev04
Veggen er ikke helt ferdig ennå, jeg har et rundt «gullspeil» jeg fant på loppemarked i høst som skal opp. Jeg må bare finne et passende oppheng først *treig*. Uansett er jeg veldig fornøyd med hvordan interiøret er rundt pianoet akkurat nå, veldig koselig og naturlig, synes jeg.

Liker du teppet? Trykk på den blå liker-knappen under til høyre her da, vel 🙂

//English recap
Have you seen anything more beautiful than this woven rug? I just had to get one from Anne / Weave me away, her rugs are art! I’m so satisfied with the result and like how the wool and gold are contrasts to the blue wall. I think the area around the piano is really cosy now, don’t you? 🙂

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.