DIY tre fine på fredag Ukategorisert valentines

Tre fine DIYs på en fredag vol. 25 [Valentine special]

13. februar 2015

Hei på fredag! Jeg lurte et lite øyeblikk på om jeg skulle gå for fredag den 13.-tema i dag, men nei, jeg tror gode Valentine’s-vibber er bedre. Det er jo tross alt kjærlighetens dag i morgen, om du ikke har klart å få det med deg ennå? Til og med de to karene i 30-åra som trilla på hver sin barnevogn borte på Ringnes Park i dag snakket om det. «Er det søndag det er Valentine’s day?» lurte han ene på. «Nei, det er på lørdag», svarte han andre. Tilfeldig at han spurte om det akkurat da de gikk forbi blomsterbutikken?

Uansett om du feirer eller ei, det er jo høyst frivillig, kan det kanskje være gøy med et lite gjør det selv-prosjekt i helga? Her har jeg funnet noen små søte godbiter til deg!

//Hello Friday! I was wondering about today’s theme and thought about doing a Friday 13th show, but no.. I think Valentine’s Day is much nicer 😉 Tomorrow is the day, and here are some cute projects you might want to do for your loved ones?

DIY Egg med blomsterkrans // Floral Wreath Crowned Egg

DIY_egg_crownFoto: Flax & Twine

Hadde det ikke vært koselig å servere frokosteggene på denne måten i helga? Jeg synes disse var utrolig søte ihvertfall! Du trenger litt tynn ståltråd, blomster og tusj. Idéen er hentet fra bloggen Flax & Twine, og der finner du også en fin beskrivelse av hvordan du gjør dette. God frokost!

//These eggs would be so nice to serve this weekend! Look how cute they are with the little flower wreath on top! You can see more on the blog Flax & Twine.

DIY Anemone – Felt anemone flower

DIY_anemone_flowerFoto: Something Turquoise

Mange gir bort blomster på Valentinsdagen, og hva med noen som aldri kommer til å visne? Disse anemonene er laget av filt og ståltråd og du finner detaljert fremgangsmåte med bilder og tekst hos Something Turquoise.

//Many give away flowers on Valentine’s Day, and if you want flowers that never die, why not try these anemones made of felt? You can find a detailed how-to over at Something Turquoise.

DIY glitterbokstaver // Glitter love sign

DIY_glitter_love_lettersFoto: My sister’s suitcase

Denne passer vel perfekt å henge opp i helga? Spre litt kjærlighet med glitter! Denne har Holly på bloggen My sister’s suitcase laget, og ordet «love» i tre er egentlig noe hun og søsteren kommer til å selge i etsy-butikken sin snart. Jeg tenker at man kanskje kan bruke papp som man tegner ordet på, klipper eller skjærer ut pent og stæsjer på glitter til slutt?

//This love sign would be perfect on the wall! Spread some love with glitter! The one on the picture is made of Holly from the blog My sister’s suitcase. The love letters she’s used is actually of wood, and will be for sale in her and her sisters esty shop very soon! While you wait for that, maybe you can try to use card board?

Jeg håper alle får ei fin og kjærlighetsfyllt helg!

//Have a nice weekend full of love!

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.