sosiale medier Ukategorisert

Slik følger du meg på sosiale medier

16. februar 2015

Jeg tenkte jeg ville gi dere en liten huskelapp på hvor dere kan følge meg i sosiale medier!

followme_insta
Der du finner meg mest er nok på Instagram! Der legger jeg ut bilder av interiør, DIYs, interiør og litt av det som skjer i livet mitt. Vil du følge meg der, søk etter @annmeretes 🙂

followme_face
Bloggen har selvfølgelig en egen Facebookside der jeg alltid legger ut lenke til innlegg jeg skriver. Dessuten finner du litt annen info rundt firmaet mitt og hva jeg driver med, men jeg skal forresten bli flinkere til å oppdatere Facebooksiden litt mer! Du finner siden her.

followme_bloglovin
Hvis du vil samle innlegg fra alle bloggerne du følger på ett sted, er Bloglovin greia! Du kan velge å få mail hver dag med nye innlegg fra de bloggene du følger med på, og du kan finne mange nye blogger å lese. Du kan følge meg på Bloglovin her.

followme_pinterestPinterest er genialt! Når du surfer rundt på nettet og vil ta vare på en idé, et bilde eller ei nettside, kan du rett og slett bare pinne et bilde på siden og legge det i en mappe på Pinterest! Selv bruker jeg det aktivt både for å samle fine idéer til DIYs, interiørbilder, ting jeg liker, ja rett og slett det meste. Du kan følge meg på Pinterest her!

followme_snapchatÅ jada, Snapchat har jeg også! Og her er det gjerne litt uformelt. Vil du følge med på behind the scenes-bilder og litt mer fra hverdagen, må du gjerne legge meg til! Jeg heter annmeretes der også.

followme_twitterTwitter bruker jeg mest til å dele blogginnlegg, men det hender jeg twitrer litt om interessante ting jeg lærer på seminar o.l. Følg meg gjerne på Twitter så kan jeg følge deg tilbake!

//English recap
Follow me on:
Instagram
Facebook
Bloglovin
Pinterest
Snapchat (annmeretes)
Twitter

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.