interiør jobb spiseplass stue Ukategorisert

Dagens stue og lunsjbesøk

17. februar 2015

Her er dagens stue, bare sånn fordi jeg hadde lyst til å vise dere.
Formiddagen har gått med til å sitte her med koselig lunsjbesøk fra Elisabeth. Det er så fint å kunne utveksle erfaringer med noen som både er interiørblogger og driver for seg selv. I tillegg til masse annen skravling selvfølgelig! Har dere sett den fine bloggen hennes? Ta en titt, her har du ei dame med estetisk sans!

Jeg rakk akkurat å gjøre et DIY-prosjekt og ta bilder før det ble mørkt også! MEN; jeg rakk ikke å ta bilde av det viktigste, nemlig resultatet! Haha, sånn er det å være avhengig av fotolys. Gled dere til i morgen, for da kommer det ihvertfall en morsom DIY hvor jeg viser hvordan du kan lage noe smart av en ting mange ser på som søppel.

Nå må jeg sette i gang med flere arbeidsoppgaver, og jeg liker i grunnen kveldsjobbing foran PCen. Jeg hjelper bl.a. noen flinke folk med å flytte over bloggene deres fra Blogspot til WordPress og eget domene og design om dagen! Det er litt flikking og fiksing, men det blir så bra! Det er gøy å se hvordan bloggelysten og motivasjonen kommer tilbake for folk når de får egen bloggadresse, nytt design og ting litt mer som de vil. Går du med en drøm om å flytte bloggen din, men ikke helt vet hvordan du skal gjøre det? Ta gjerne kontakt med meg så kan jeg hjelpe 🙂

dagensstue01

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.