DIY tre fine på fredag Ukategorisert vegg

Tre fine DIYs på en fredag vol. 26

20. februar 2015

Hurra for fredag!

I dag gir jeg dere tre fine og enkle ting å lage til å dekorere veggen med! To av dem er såpass enkle at du kun trenger litt washitape, mens den tredje er bittelitt mer avansert. Men ikke verre enn at de fleste burde få det til. Noen ganger er det jo greit å kunne friske opp veggene litt på en rimelig måte, ikke sant? Det er ihvertfall jeg fan av 🙂

Denne uka har flydd fort, men det er kanskje fordi det har skjedd masse? Jeg gleder meg ihvertfall til helg og det den har å tilby. Jeg tenker vi sier en cocktail av litt sosialt, litt jobbing, litt kreativt og litt avslapning. Ha ei fin helg!

DIY veggbilde med washitape // Walldecor origami

DIY_wandbild_origami_1Foto: Craftifair

Her har Antonia med bloggen Craftifair laget et kult kunstverk over senga med washitape! Inspirert av origami har dette blitt to fugler som nesten har fått litt 3D-effekt! Her er det bare å slå seg løs med tapen, og ta gjerne en titt på Craftifair for flere bilder!

DIY miniteppe // Mini rug (base for wreath)

DIY_walldecorFoto: Design Love Fest

Dette er egentlig basen til en høstkrans som Alyssa gjesteblogger om hos Design Love Fest, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes basen var kulere uten kransen. Håper ikke jeg gjorde noen lei seg nå… Jeg liker at det ser så enkelt ut, og hvordan messing møter garn. For å se hvordan du kan lage en slik, ta en titt på bloggen Design Love Fest.

DIY washikryss // Washi cross

diy_wallcrossFoto: Lekker Fris

Det er noe med disse kryssene, plusstegnene eller hva man skal kalle dem. Kors er det jo ikke, men på engelsk heter det cross. Dette store plusstegnet som dannes av mange små plusstegn er ihvertfall hentet fra bloggen Lekker Fris, klikk deg gjerne inn dit for å se kult interiør og flere gode idéer!

//English recap
Happy Friday!

Today I’m giving you three nice and simple DIYs that’ll help you decorating the walls! Two of them are so simple that you only need washi tape to make them! 🙂
DIY walldecor origami – Craftifair
DIY mini rug (base for wreath) – Design Love Fest
DIY washi cross – Lekker Fris

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.