ikea inspirasjon presse sommer Ukategorisert

En smak av bysommer

25. februar 2015

Været og kalendermåneden skriker kanskje ikke sommer, men IKEA gjorde sitt beste for å skape julistemning på Sukkerbiten utenfor Operaen da de inviterte til grillfest og presseevent for lansering av årets sommerkolleksjon i går.

I år har designerne hatt bysommer som hovedinspirasjon, og IKEAs retail- og interiørdesignsjef Jøril Korperud Johnsen kunne fortelle oss at hovedbudskapet dreier seg rundt det at vi må nyte sommeren den korte stunden den varer, og det uten å måtte reise så langt. Om man lar sommeren varme seg på en balkong i blokka, i byhagen eller i en park skal IKEA tilby funksjonelle løsninger og transportbare møbler en kan ta med seg ut. Møblene er både fargesterke og litt retro, inspirert av det glade 60- og 70-tallet.

En stadig økende grønn trend har fått IKEA til å utvide sortimentet sitt til å omfatte produkter som gjør det enkelt å både dyrke egne planter og skape sin egen drømmehage! Selvvannende potter var blant annet noe som ble nevnt. Med særpreg og lun stemning ble det absolutt en forsmak på sommeren selv om februarklimaet ute ved Oslofjorden ikke var helt enig.

bysommer01Nye lyslenker med miljøvennlieg LED-pærer (pærer, ja!), drevet av solceller slik at de blir enkle å dra med seg rundt!

bysommer03Servise som både kan brukes inne og ute.

bysommer04Utstyr du trenger for å dyrke dine egne urter og planter.

bysommer05Jeg liker vannkanna!

bysommer06Solstoler og puter med friske farger!

bysommer07Vågö-stolen fra PS-kolleksjonen har fått barnestørrelse! Og en bitteliten Barbiestørrelse 😉

bysommer08Grønn plen, men ikke helt sommer allikevel på Sukkerbiten… Morsom utstilling med sommerbobler! Her ser vi Sleeping zone, med stikkordene behagelige solsenger, komfortable madrasser og godt sengetøy. I de to andre boblene fant vi Dining zone og Relaxing zone.

bysommer09
IKEA kunne avsløre at disse boblene vil finnes på en strand eller en park i nærheten av deg i løpet de kommende ukene (Ingjerdstrand, Strandkanten og Tøyenparken). Du kan besøke Facebook-siden til IKEA, tagge tre venner og kanskje vinne en egen boble for en dag! Sjekk her og les instruksjonen på hvert bilde.

//English recap
I went to an event hosted by IKEA to see the new summer collection for 2015! This year’s theme is city summer, and the focus is on flexible solutions and furniture you can move around!

follow us in feedly

1 kommentar

  • Svar Naida Diliberto 3. mars 2016 at 21:30

    In order to motivate a person to do something is to influence them to wish to do it.

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.