blomster interiør plantasjen samarbeid stue

La våren blomstre innendørs

28. februar 2015

//Reklame – I samarbeid med Plantasjen

Jeg setter som regel stor pris på hver eneste årstid, men nå som vinteren allerede har vært på hell en stund og været ute minner mer om høst, synes jeg det er herlig at vi er på vei inn i den første vårmåneden mars! Dagene blir lysere, luften er ispedd et mildere drag og veldig snart kravler de første og modigste blomstene opp av den våte jorda.

Litt tidlig er det nok å proklamere vår ennå, så da lager jeg vårstemning innendørs i stedet! Sjekk ut det nye gjesteinnlegget mitt på bloggen til Plantasjen, Leve med planter!

Der kan du også lese blomstrende innlegg fra Designlykke og Mrs. Hardy!

PS: Jeg må forresten få benytte anledningen til å gratulere min kjære mamma med dagen i dag! Hipp hurra for deg! 🙂

blomstrende potteplanter i stue

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

//English recap
We are soon entering the first spring month March, but I guess we have to wait for the spring for a while, at least here in Norway! While I’m waiting I decorate with flowers inside, and get the spring feeling anyway! To see more pictures from my styling, please visit Plantasjen’s blog Leve med planter (Live with plants).

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.