instagram Ukategorisert

Gikk du glipp av dette?

2. mars 2015

Bloggen går hånd i hånd med Instagram-kontoen min, men det er ikke alt jeg legger ut på Instagram som finner veien hit til bloggen. Det er jo noe med den der raske og enkle måten å legge ut bilder med mobilen på, som er litt mindre omfattende enn å lage blogginnlegg. Jeg vil også at det som publiseres på bloggen skal være ordentlig kvalitet, og derfor bruker jeg ikke så ofte mobilbilder her. MEN, nå tenkte jeg at det var greit å dele litt fra Instagram’en min med deg, for det er jo ikke alle som er på Instagram heller!

Er du på Instagram og har lyst til å følge meg, kan du søke opp @annmeretes.

Her kommer noen kollasjer av bilder fra januar, februar og noen bilder fra leiligheten der vi bodde før!

Visste du forresten at du kan se de siste Instagrambildene mine på bloggens sosiale medier-side? Sjekk her da, vel! 🙂

Januar
gikkduglippav02

Februar
gikkduglippav04

Fra den gamle leiligheten
gikkduglippav03

//English recap
Did you miss this?
Some glimpses from my Instagram account! If you want to see more from me, search for @annmeretes on Instagram! 🙂

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.