jobb Ukategorisert webdesign

Se så fin bloggen til Lisette ble etter at jeg ga den nytt design

3. mars 2015

En av tjenestene jeg tilbyr i firmaet mitt er å gi blogger nytt design! Enten om du vil ha en helt ny blogg i Blogspot, fikse på den du allerede har der, eller flytte hele bloggen over på eget domene og WordPress. Jeg har alltid likt å dille med HTML og CSS, og er det noe jeg ikke kan (som jeg ydmykt må si er en del) klarer jeg som regel å ‘google’ meg fram til løsningen! Jeg vet ikke om det er så vanlig at man som jente sitter og klapper i hendene av begeistring for at man har fått til en søkemotorvennlig redirect, men det er altså sånn jeg gjør.. *nerd* 😀

I tillegg til skrivingen er dette noe jeg også vil sysle med,  så om du har en blogg du har lyst til å gi en vårklipp og kjøpe ny outfit til, da må du bare kontakte meg! Vil du f.eks. flytte bloggen til nytt domene tar jeg meg av alt fra å finne design, fikse på det, lage header, sette opp bloggen mot Google Analytics, ordne en automatisk og søkemotorvennlig redirect fra den gamle bloggen og gi deg opplæring i WordPress. I tillegg har jeg kanskje noen smarte tips å dele om hvor og når det er lurt å markedsføre bloggen din 🙂

Ei som har benyttet seg av kunnskapene mine i det siste er Lisette! Hun har fått flyttet bloggen fra Blogspot til WordPress på eget domene, fått nytt og fresht design og har fått tilbake iver og motivajson til bloggingen! Sjekk ut By Lisette for å se mer (hun har et storslagent gavedryss i anledning ny blogg!).

bylisette

//English recap
One of the services I offer in my business is giving blogs new design! This is one of the designs I’ve done lately, moving Lisette’s blog from Blogspot to WordPress on a new domain. It has a new and fresh look, just the way Lisette wanted it! Take a look at www.bylisette.no to see more!

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.