DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 28 [spring feeling]

6. mars 2015

Er det ikke deilig?
Dagene får legge seg litt senere hver kveld, lyset klamrer seg fast noen minutter lenger og den gjenkjennlige duften av bløt jord, smeltende snø og en natur i beredskap stryker mot nesevingene.

Kjenner du det? Våren er i anmarsj! Det behøver ikke å bety at bakken ligger naken igjen etter snøen eller at trærne allerede begynner å få små grønne nykommere, nei, bare det at du kanskje innimellom må dra ned glidelåsen noen centimeter på jakka når du er ute og går, fordi kuldegradene ikke lenger pisker kinn og nese er nok. En liten anelse mildt drag i lufta gjør noe med oss. Ja, også lyset, da! Det er som om bryteren bare har blitt slått på igjen i kropp og sinn. Energien vender sakte, men sikkert tilbake igjen og jeg kjenner jeg er klar for vår og småsko!

Dagens DIY-tema er en blanding av vår, påske, planter og vaser/boller! Jeg håper du får ei fin og forhåpentligvis vårlig helg!

DIY eggevase // Egg vase

diy_eggvaseFoto: BRIT + CO

Om en måneds tid er det påske, og jeg forbinder denne høytiden med egg og gule blomster! Disse nydelige hengende eggevasene fant jeg på bloggen BRIT+CO, og jeg bare elsker skjørheten og det vakre ved disse! Hva med en litt annerledes pynt på påskekvisten i år? Neste gang du skal bake må du prøve å ikke ødelegge eggeskallene helt! Jeg tror jeg må sette i gang å øve nå.. Ta en titt inne hos BRIT+CO for å se hvordan Roxy lagde disse eggevasene!

DIY papirblomst // Paper succulent

diy_paper_succulentFoto: Craftberry Bush

Jeg kan vel ikke skryte av å være særlig til gartner, og noen ganger føles det ut som at fingrene er mer brune enn grønne.. Men jeg prøver ihvertfall! Har til og med begynt med plantenæring og faste vannedager, så nå burde det kanskje gå litt bedre. Det som kanskje ikke hadde vært så dumt er å lage noen av disse succulentene i papir, da slipper jeg ihvertfall å sørge over døde planter. Lucy med bloggen Craftberry Bush viser oss på en detaljert måte hvordan vi kan lage disse naturtro succulentkopiene, så ta gjerne turen dit for å se!

DIY gipsbolle // Plaster bowl

DIY-gipsbolleFoto: myLifebox

Denne typen bolle eller vase har jeg sett dukke opp i sosiale medier om dagen. Jeg er usikker på opprinnelsen og om det er et spesielt merke, men disse bollene kan man uansett klare å lage selv! Enten med gips som Anna-Rosa med bloggen myLifebox har gjort, eller så kan du gjøre som Diana og bruke aviser, tapetklister og maling (rundt en badeball).

Jeg håper du ble litt inspirert til å gjøre noe kreativt i helga, eller å gå ut og lukte på våren! Ha en fin en!

(Liker du forresten disse innleggene med fredagsDIYs? Trykk gjerne på den blå liker-knappen under her slik at jeg ser om du vil ha mer!)

//English recap
The spring feeling is slowly taking place and I just love how the days are getting brighter and the temperature kinder! Today’s DIY theme is a mix of spring, easter, plants and vases/bowls. I hope your weekend will be good! (PS: If you like these DIY posts I’m making every Friday, please click the blue like button so I can see if you want me to continue making them!)

DIY Egg vase // BRIT + CO
DIY Paper succulent // Craftberry Bush
DIY Plaster bowl // myLifebox

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.