maling nib piano stue Ukategorisert

Vakker fornyelse med maling

7. mars 2015

Denne måneden spør Norske Interiørblogger oss om vi kan vise frem noe vi har fornyet med vakker maling, og ikke hvilken som helst maling, men Lady fra Jotun. Månedens utfordring vil jeg gjerne være med på, men på grunn av et litt for stramt tidsbudsjett må jeg reposte noen bilder jeg har vist dere før, jeg håper dere tilgir meg det!

Vi har malt flere vegger her i leiligheten, men den eneste vi har brukt Lady på er stueveggen. Der har vi til gjengjeld gått «all in» og malt en herlig mørkeblå farge som heter Lady pure color 5180 Oslo. Fargen skifter med lyset og kan gå fra det dypeste blå til sjøgrønn. Jeg er veldig fornøyd med den, og synes den passer så fint til stukkaturen og pianoet! Mattheten er også noe jeg liker godt med denne malingen.

vev03
Det vevde teppet har jeg blitt såå glad i! Det kjøpte jeg fra flinke Anne med Weave me away.

vev02
Det ser nesten ut som at det ligger en flådd hund på pianokrakken, haha.. lover at det bare er et saueskinn, altså!
På pianoet har jeg en blanding av nytt og brukt; grå lysestake fra Serax, bilde laget av Kristina Krogh som jeg vant i en konkurranse, marmorlysestaker og -vase fra loppis + Kremmerhuset + premie jeg vant for ski da jeg var liten. Lysestaken er fra loppis, egentlig messing men sprayet hvit. Den svarte lampa er fra House Doctor, den vant jeg også i en konkurranse!

Sjekk innom NIB for å se flere inspirerende bidrag med vakker maling!

//English recap
This month’s photo challenge at Norske Interiørblogger is about paint from Lady, Jotun! I’ve painted this wall in our livingroom with Lady pure color 5180 Oslo and love it so much! It shifts from deep blue to sea green, depending on the light. Take a look at other beautiful photos from other bloggers over at NIB!

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.