interiør styling Ukategorisert

Denne kule leiligheten MÅ du se!

9. mars 2015

I forrige uke fikk jeg gjøre nok en boligstyling! Min gode venninne Siri skal selge den fine 2-roms’en sin på Kampen og trengte egentlig bare hjelp til å sette prikken over i’en. Her var det meste på plass fra før! Og den type oppdrag er kanskje noe av det gøyeste jeg gjør, men noe jeg dessverre ikke kan gjøre så mye pga. kranglete ledd. Men om jeg ikke gjør selve stylingen eller drar med meg stæsj hjemmefra, kan jeg ihvertfall komme med råd til hva som kan funke og hvordan en skal få den der prikken over i’en på plass. Jeg synes det er morsomt å gjøre litt annerledes stylinger der folk ønsker seg en følelse av at det faktisk bor noen i leiligheten!

Leiligheten er en 2-roms på 53 kvm, med eget soverom og kjøkken. Ei romslig stue og vinduer ut mot en koselig balkong gjør dette til en leilighet som føles større enn den er! Og her er det jo store muligheter for å flytte kjøkkenet til stua og lage to soverom!

Her kommer det noen bilder jeg har fått bruke med tillatelse fra Aktiv Eiendom v./megler Tam Le og fotograf Stian Frøysang. Sjekk annonsen her på FINN, er du ute etter en kul 2-roms på Kampen/Vålerenga er denne perfekt!

Visning søndag 15/3 kl. 14-15 i Hedmarksgata 10D – be there!

hedmarksgata02

hedmarksgata04

hedmarksgata05

hedmarksgata06

hedmarksgata07

hedmarksgata08

hedmarksgata03

hedmarksgata09

//English recap
Last week I had the pleasure to help my good friend Siri with some interior styling in her apartment that she’s selling. She has a cool taste, so my job was to maximize the potential and make that final little touch! Take a look at the ad on FINN.no for more pictures and information!

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.