giveaway housedoctor konkurranse Ukategorisert

Vil du vinne en stor Dot Vase fra House Doctor? Se her!

12. mars 2015

Konkurransen er avsluttet.

I dag føler jeg meg i det gavmidle hjørnet, og vil gjerne gi en av dere fine lesere en liten påskjønnelse! Jeg var så heldig å vinne en stor Dot Vase fra House Doctor på et bloggtreff jeg var på før jul, men vasen og jeg blir liksom ikke helt venner. Jeg tror det er noe med den blanke overflaten som bare ikke er helt meg. Men jeg vet at det er mange som digger denne vasen, så da bør den jo ikke stå her i esken sin helt ubrukt! Den må ut til en som virkelig vil ta seg av den og ha den fremme slik den fortjener!

Er det deg?

Jeg gjør det enkelt.
For å være med i trekningen må du svare på et lite spørsmål i kommentarfeltet under her: Hvilket blogginnlegg liker du best her på bloggen? Legg ved lenke.

Skriv navn og e-postadresse, og del gjerne blogginnlegget videre (ikke noe krav for å være med altså, men det hadde vært hyggelig) 🙂

Vinneren trekkes om 1 uke; torsdag 19. mars kl. 22.

housedoctor_dotvase_giveaway3 Bildet er lånt fra Room21


//English recap

Giveaway for readers living in Norway only 😉
follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.