DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 29

13. mars 2015

Hjertelig velkommen fredag!
Denne uka har vært ganske hektisk! Mest på jobbfronten egentlig, for samtidig med all jobb som skal gjøres har jeg startet på nettkurs! Det er et 6 ukers kurs i magasinjournalistikk og et skritt videre på veien til å gjøre det jeg har lyst til…håper jeg! Det har gått litt utover det sosiale livet, men det får jeg tatt igjen seinere. Akkurat nå er jeg skikkelig innstilt på å gi all in på dette kurset og jobbingen, slik at jeg lager noen gode pilarer for firmaet mitt framover.

Så over til dagens DIYs! I dag er temaet «ting jeg har laget selv»! Jeg har gravd litt i arkivet og funnet fram noen prosjekter jeg har vist før. Tid til å være kreativ med hendene (annet enn å taste på PCen) er det dessverre ikke alltid, men de gangen jeg får tid og ro til det er det herlig!

Jeg håper du får ei riktig så fin helg, og ikke glem å bli med på konkurransen min, da! Du kan vinne en flott vase!

DIY pompoms til påske // Felt pompoms

DIY-fredag-pompomsDisse pompom’ene i filt er veldig søte og kjempefine som påskepynt! Eller kanskje året rundt-pynt om du går for en mer nøytral farge? Her brukte jeg filt, saks, nål og tråd og fremgangsmåten kan du se her.

DIY Agnes-vase // Agnes vase

DIY-fredag-agnesvaseDette tror jeg må være et av de raskeste prosjektene jeg noen gang har gjort. Det eneste jeg trengte var en gammel blomsterpotte, litt svartmaling og en pensel. Svupp svupp og det ble en liten vase/blomsterpotte inspirert av Agnes-vasen!

DIY putetrekk // Pillow case

DIY-fredag-putetrekkHar du lyst til å sy dine egne sofaputetrekk? Det er faktisk ikke så vanskelig! Ta en titt på videoen i dette innlegget, så får du en enkel og bra forklaring på hvordan det gjøres. Den er på engelsk, men det skal ikke være noe problem. Et lite tips er å sette av mer stoff i åpningen slik at de to endene på en måte dekker mer over hverandre. Da unngår du at stoffet og åpningen spriker ut når du putter inn ei litt stor pute.

//English recap
Today’s theme is DIYs I actually made myself! Unfortunately not much time for DIYs for me sometimes, but here are some favorites!

DIY felt pompoms
DIY Agnes vase
DIY pillow case

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.