inspirasjon interiør soverom Ukategorisert

Sometimes I sleep, sometimes I don’t – 8 soverom å ELSKE (i)

16. mars 2015

Et rom jeg er sånn halvveis fornøyd med her hjemme er soverommet. Den største utfordringen er at det er veldig lite! Vi har kun plass til seng og skap, og det er det. Skapplassen er altfor liten også, så det blir en del rot… MEN; noen forbedringsmuligheter er det – som å legge et mykt og lyst teppe på det mørkebrune golvet, henge opp veggskap på veggen i fotenden og lage en sengegavl. I tillegg kan vi smykke veggene med litt flere bilder og kule knagger slik at rommet får litt mer personlighet. Jeg skal innrømme at rommet har blitt litt oversett.

Her kommer det noen bilder som er til stor inspirasjon, så det første jeg egentlig burde gjøre er å kaste ut kontoret og ha soverom der.. da får vi lyst tregulv, dobbeldører, stukkatur og peis! Men det går jo ikke, så da får vi gjøre det beste ut av det vi har. Det er uansett lov å drømme…

Fantastisk rom med egen ovn! Elsker det lyse golvet (nesten slik vi har her!), rosetten og den store plassen.
soveromsinspo01Kilde: Inspiration Maison

Her er det lyset jeg faller mest for, og de smarte hyllene som går langs veggen og vinduskarmen. Den lyse murveggen er ei heller å forakte!
soveromsinspo02Kilde: Entrance Mäkleri

Ikke akkurat soverom, men en superfin hvileseng i konjakkfarge fra House Doctor. Jeg liker veldig godt stylingen her.
soveromsinspo03Kilde: House Doctor via. Hitta Hem

Et soverom trenger absolutt ikke være fargeløst! Dette er en stilig kombinasjon av mye forskjellig, men jeg synes det funker! Og jeg digger veggfargen!
soveromsinspo04Kilde: Krista Keltanen Photography via. Jelanié Blog

Jeg merker at jeg dras mot den industrielle stilen også. Rå murvegg som en kontrast mot mykt sengetøy og pelsen på gulvet. Også veggtapetet, da!
soveromsinspo05Kilde: Pixersize via. Dream on

Åh.. helt nydelig! Her hadde jeg ikke fått sove på grunn av lyset, men altså! Daybed kanskje? 🙂
soveromsinspo06Kilde: Coleur locale

Plass til hylle og benk og stol! *Drømmer* En bildelist over senga kan kanskje gi litt av denne følelsen? Elsker den naturlige stilen her!
soveromsinspo07Kilde: vtwonen via vogesparis

Soveromsveggene trenger absolutt ikke være hvite (hos oss er de olivengrønne/brungrønne). Her liker jeg fargene; grått, rosa, kobber og lyst tre!
soveromsinspo08Kilde: Bek Sheppard Stylist

Noen soverom jeg viste her som du liker? Jeg liker alle… og ønsker meg større plass! Enn så lenge får jeg vel ta tak i det som går an 😉

//English recap
These dreamy bedrooms make me desperately in need for more space and some changes in our tiny bedroom… But I guess I’ll just have to make the best out of the now-situation and do the things I have on my to do-list. But dreaming is legal and that’s what I do when I look at these photos…

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.