DIY påske tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 30 [påske]

20. mars 2015

Det nærmer seg påske og det ser jeg virkelig fram til! Jeg har bestemt meg for å ta litt ferie fra jobbing og lurer på om jeg får til det! 😀 Egentlig er vel det meste jeg driver med «jobb», men jeg har planer om å gjøre litt andre ting ihvertfall. Pusse opp litt kanskje? Jeg startet jo så ivrig med å rive av malingen på doveggen, men kom visst aldri noe lenger…

Dagens tema for DIYene jeg har funnet er selvfølgelig påske! Det er viktig å ha litt god til tid å lage tingene før høytiden kommer. Selv er jeg ikke så begeistret for gule kyllinger og veldig mye påskepynt, men eggepynt og påskeblomster må jeg ihvertfall ha! Og tingene jeg har funnet fram til i dag er absolutt noe jeg kunne ha pyntet med her. Jeg har allerede startet å blåse noen egg hver dag…

Jeg håper du får ei fin helg og at du finner litt inspirasjon her!

DIY eggekartong i gips // Clay egg carton

DIY_clay_egg-boxFoto: Fall for DIY

Oh, jeg liker leire! Denne eggekartongen er laget av nettopp dét og er i så måte evigvarende! Veldig fin å oppbevare eggene på kjøkkenbenken i denne! Eller å oppbevare noe helt annet som Franscesca fra Fall for DIY viser på bildet over her. Du trenger en 6-pakning med egg, leire vann og litt til. Sjekk innom Fall for DIY for å se fremgangsmåte!

DIY påskehare / Easter bunny

DIY_easterbunnyFoto: ikat bag

Er denne påskeharen søt eller hva? For å lage denne må du vite hvordan du lager pompoms eller dusker med garn. Du finner en veldig bra forklaring inne på bloggen ikat bag!

DIY glitteregg // Glitter eggs

DIY_glittereggFoto: Elisabeth Heier

Påskeeggene MÅ ikke være gule og røde, og du trenger ikke bruke maling på dem heller! Hva med stilige glitteregg? Her ser du eggene som Elisabeth Heier laget i fjor, nydelige og sarte, men allikevel veldig stilige! Sjekk bloggen til Elisabeth for mer info.

//English recap
Easter is soon here, wich make today’s DIY theme very simple 😉 I’m not really into yellow chickens and a lot of easter decor, but the result of these projects I could easily have here at home. Have a nice weekend!

DIY Clay egg carton / Fall for DIY
DIY Easter bunny / ikat bag
DIY Glitter eggs / Elisabeth Heier

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.