jobb plantasjen samarbeid

En liten smakebit av dagens styling

23. mars 2015

Altså, en av de morsomste jobbene jeg gjør for tiden er dette her! Dra i butikken for å hente blomster/varer, style, ta bilder og lage blogginnlegg etterpå! I dag er det Plantasjen som skal få et nytt innlegg til bloggen sin, og her får dere en liten sneakpeek! Det er ikke så ofte jeg ikke rekker eller glemmer å spise mat, men i dag ble det ikke lunsj før halv fem! I tillegg til at det er veldig morsomt å drive med dette, må man jo rekke fotolyset også 😉

Jeg legger selvfølgelig ut lenke her når blogginnlegget kommer hos Plantasjen.

Ja igjen, veldig moro! Og jeg tar gjerne på meg flere oppdrag av denne typen altså! Produktstyling, foto og tekst: Just bring it on! 😀

smugtitt02

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

//English recap
One of the best jobs I’m doing these days is this! Go to the shop to get flowers, style it, photograph it and make a blog post! To day I’ve done this for Plantasjen’s blog, and here is a little sneak peek! I’ll tell you the link when the post is out on Plantasjen’s blog 🙂

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.