blomster meg og mitt Ukategorisert

Flaut

24. mars 2015

Du vet den der følelsen når du plutselig hører at det banker på døra og du fortsatt ligger under den gode varme dyna og EGENTLIG skulle ha stått opp for lenge sida, men så trengte du ikke det akkurat i dag så da snooza du litt til? Og akkurat i dét det banker kommer du på at det var I DAG håndverkerne skulle komme for å installere ny brannvarsling! Så da slenger du på deg morgenkåpa da, og åpner opp døra med verdens trøtteste tryne og håret til alle kanter. Klokka halv ni! Ups… Jeg synes det var litt flaut, jeg, men jeg satser på at det ikke var første gangen de to morgenfriske og blide karene som stod utenfor døra har opplevd at folk ikke helt husker ting så «tidlig» om mårra’n.

guleranunkler02

Som regel husker jeg det meste jeg skal og som skjer altså, men noen ganger glipper det. Det må sies at disse håndverkerne kom etter avtale med borettslaget og ikke oss personlig, så da føler jeg det er innafor å glemme det. Å sove til halv ni, tja, det er kanskje litt verre, men nå har det seg jo slik at jeg har en veldig grei sjef som synes at søvn er viktig og lar meg få de tilmålte 8 timene jeg trenger. Sjefen min veit også at jeg heller jobber litt lenger utpå ettermiddagen og kvelden i stedet for å starte grytidlig om mårra’n. Jepp, så snill er hun altså. Det at den ansatte ligger litt for lenge og scroller gjennom Instagram sånn etter leggetid er dog noe sjefen har tenkt å lage litt innstramminger rundt.

guleranunkler03

Den nye brannalarmen er ihvertfall på plass og det føles bra. Det er viktig med gode systemer i ei blokk fra tidlig 1900-tallet med råloft på toppen! Et loft det forøvrig snart skal i gang omfattende ombygginger på. Sånn rett over leiligheten vår. Sikkert fra klokka 7 om mårra’n. Veldig greit, for da slipper jeg jo å vente til alarmen ringer. Det spørs hva HMS for hjemmekontorerende vil si om å jobbe i slikt bråk, så det er mulig det blir en del utekontor i den perioden. Det skal nok gå greit, men dere VEIT jo hvor glad jeg er i hjemmekontoret vårt, så jeg håper ikke det tar lang tid.

guleranunkler04

Sånn for å holde styr på avtaler og datoer er det flott med en kalender! Denne finingen jeg kjøpte fra Julia Kostreva har jeg ENDELIG fått hengt opp på veggen på kjøkkenet. Fikk den jo bare for et par måneder siden i posten… Det er viktig å bruke litt tid på å bestemme seg for hvor man vil henge opp ting, vettu. Og foreløpig har jeg kun brukt heftemasse, så det er ikke forseglet i stein. Sammen med en herlig gul bukett ranunkler jeg bare måtte ta med meg fra Plantasjen i går, den fine marmorvasen jeg fant på loppis et år, og favorittskåla fra Ferm Living er dette virkelig ting jeg liker på denne tirsdagen. Ja, også at sola skinner fra skyfri himmel, at jeg har god musikk på høyttalerne og at jeg har ei uke full av fine ting som skjer. Håper du har en fin tirsdag også (og at den ikke startet like flaut som min)!

//English recap
You know the feeling when you hear a knock on the door and you’re still lying in bed? And you realize that this was the day some handymen were comming to fix the fire alarm system in your apartment..!? So the only thing you can do is to put on your robe and open the door with a sleepy face and your hair in a mess… half past eight in the morning! I was a bit embarrased, but the smiling guys I met outside the door have probably experienced this before (I hope!). Usually I remember all my appointments, but this one slipped… To sleep until 0830 am, well, fortunatley I have a very kind boss that allows me to get the 8 hours of sleep that I need 😉

So.. talking about appointments, this beautiful calendar from Julia Kostreva is finally hung up on our kitchen wall! It took only a couple of months… 😉 This one, together with yellow ranunculus, a marble vase from a flea market and my favorite bowl from Ferm Living are things that I like this Tuesday! Yes, and the fact that the sun is shining from a blue sky, my happy music on the speakers and that the week is full of fun things that happens! I hope you have a nice Tuesday (without an embarrasing start like mine…) 🙂

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.