DIY gjenbruk ikea presse

Slik forvandler du et kjedelig IKEA-skap til et trendy møbel

25. mars 2015

For en stund siden fikk jeg en hyggelig mail fra en journalist i Klikk.no som lurte på om jeg ville være med på en morsom DIY-sak hun skulle lage. Saken gikk ut på at hun hadde et gammelt og litt mindre fint IKEA-skap hun ville pusse opp, men hun trengte en oppskrift! Oppskriften fikk jeg lage, og hun skulle gjennomføre den. Nå er resultatet klart og saken ute på Klikk.no! Sjekk her for å se hvordan skapet ble til slutt.

ikeaskap klikk no

Foto er lånt fra Klikk.no.

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet
Bloglovin’: Kreativ-i-tet

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.