DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 31 [pimp your devices]

27. mars 2015

Herlige fredag, du er veldig velkommen!
Denne dagen har startet litt tregt. Jeg har blitt forkjøla og hodet er fullt av bomull, og jeg skylder på gårsdagen. Alså, at det kommer en haug med snø er jo bare normalt her i Norge, det overrasker meg ikke. At det derimot kom på en dag da jeg hadde møter og planer rundt i hele byen passet liksom ikke helt inni planen min. Men jeg ser jo hvor bortskjemt man blir med buss og trikk så lett tilgjengelig nesten rett utenfor døra. Heldigvis bor jeg jo sånn til at jeg kan ta beina fatt og komme meg rundt på den måten 🙂 Våte sko og snø overalt, i tillegg en smule lav energi fra før satte uansett etter hvert en demper på positiviteten jeg følte på starten av dagen. «Litt snø skal ikke stoppe meg» liksom! Lufta gikk ut av ballongen og jeg ble bare sliten. Da er jeg glad for at jeg kunne starte litt rolig denne fredagen, det er nettopp dette som er en av de beste tingene med å drive for seg selv. Jeg bestemmer akkurat når jeg starter dagen, for så lenge ting blir gjort spiller det jo ingen rolle om jeg gjør de klokka 9 på morgenen eller 19 på kvelden.

Nok om snø og energi, i dag har jeg funnet noen kule DIYs til dere! Temaet er elektroniske duppedingser man kanskje har lyst til å pynte opp litt, f.eks. en litt sliten mac, et kjedelig mobilcover eller noen stygge høyttalere. Sjekk lenkene til de flinke damene jeg har lånt bilder fra under her, der finner du fremgangsmåter!

Ha en fin fredag og god påskeferie til dere som starter den!

DIY marmor-Mac // Marble Mac cover

DIY-marblemacFoto: Designlykke

Flinke Henriette er opphavskvinnen til denne stilige idéen som har spredd seg som ild i tørt gress på nettet. Hun har pyntet opp Mac’en sin med marmorplast! Sjekk den fine bloggen hennes Designlykke for å se hvordan du kan gjøre det samme!

DIY høyttalerbokser // Speaker box covers

DIY-speakersFoto: A Beautiful Mess

Har du et par mindre pene høyttalere ved datamaskinen eller TVen kan du pynte dem opp litt i stedet for å kjøpe nye! Sjekk innom A Beautiful Mess for å se hvordan Mandi har dekket over sine svarte små høyttalere med lekre hvite bokser.

DIY Mobilcover i marmor // Marble phone case

DIY-marblePhoneCaseFoto: The Merrythought

Litt mer marmor, blir jo aldri lei 😀 Har du lyst til å lage et unikt mobilcover kan du kjøpe et helt hvitt et i plast og lage marmormønster med neglelakk! Besøk Caitlin og The Merrythought for å få nærmere instruksjoner.

Ha ei fin og kreativ helg! ♥

– Ann Merete

//English recap
This day started a bit late as I’ve got a cold and my head feels like cotton… I blame the bad weather that hit the south of Norway yesterday! Due to heavy snow all the buses and trams were stuck, and I had to walk around town to get to all my apointments. My feet got wet and my energy went out… Well, enough about snow and colds, here are some really cool DIYs for you! I’ve found some stylish ways to cover up and decor your electronic devices! Click on the links to see how you can make these yourself!

Happy Friday and weekend to you! ♥

DIY Marble Mac cover – Designlykke
DIY Speaker box covers – A Beautiful Mess
DIY Marble phone case – The Merrythought

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.