omtale presse Ukategorisert

Jeg velger å være stolt

31. mars 2015

Det er veldig stas å få gode tilbakemeldinger på det man elsker å drive med, og jeg velger å være stolt og vise det fram i stedet for å gjemme meg beskjeden bak janteloven. Jeg har ikke fått noen negative grin til nå ihvertfall, så da satser jeg på at det fortsetter sånn 😉 Jeg opplever egentlig utelukkende positivitet i forbindelse med det jeg driver med, og det er jeg utrolig glad for! Noen ganger føler jeg litt på det å dele alt jeg driver med og på en måte søke oppmerksomhet… «Nå blir de vel lei av meg» tenker jeg. Heldigvis synes jeg folk generelt sett er flinkere til å heie hverandre fram nå for tida, og det gjør det også lettere å dele! Jeg er jo stolt av at ting jeg gjør blir lagt merke til! Og de som synes de blir litt mye, de kan jo bare flytte øynene sine og se et annet sted, eller hur? 🙂

Bildet over viser denne månedens utgave av BoligPluss og den faste spalten til fargedronningen Dagny Thurmann-Moe. Hun ville bruke to av bildene mine som eksempler på god fargebruk i interiøret, og det er jo ikke annet enn stas! Rosende ord og en bekreftelse at det man driver med ikke er helt på viddene er flott!

Bildet under viser VGs papiravis fra søndag. Der var jeg «Ukens boligblogger» gitt! Nå er det jo en ny interiørblogger som presenteres hver uke, men det er jo uansett stas å være på trykk i Norges største avis!? Jepp! 🙂

VG_mars_2015

Jeg håper dere som har påskeferie nyter i fulle drag! Og vi som fortsatt sitter og jobber litt… hold ut, snart er det litt fri!

//English recap
I choose to be proud
I must admit it’s cool to get positive feedback on the things I do, and when magazines and newspapers want to print some of my photos or something about me I feel proud! Sometimes it’s a bit scary to share all this with you, I don’t know if my followers on Instagram, Facebook or here on the blog get tired of me.. but I haven’t experienced any bad vibes or comments from anyone yet! And I hope it continues like that, because I AM really proud that Norway’s biggest newspaper wants to present me as «Interior blogger of the week» and that a Interior magazine wants to use my photos as examples of how to use colors in your home.
And if you get tired of me.. just move your eyes somewhere else, ok? 😉

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.