hyller interiør oppbevaring Ukategorisert

Få orden i hylla – 6 tips til hvordan du styler hyllene hjemme

7. april 2015

Vel overstått påske! Det er alltid litt brutalt å starte igjen etter en ferie, synes jeg, men på en annen side er det ganske motiverende også. Ny fresh start på en måte?
Planen her er å starte på modul 5 i magasinjournalistkurset, skrive noen artikler for Kreative Idéer, fikse noen nettsidegreier og dra på trening. Tror vel ikke jeg rekker så mye mer enn dét i dag egentlig, men det skal jeg jo være fornøyd med 🙂

Jeg har snakket om det før, det der behovet for å rydde og ordne når våren kommer. Både inni skap, i rommene generelt og i hyller! Jeg liker åpne hyller, men da må det helst være orden og litt stilig der. Stilig betyr ikke at man må ha de kuleste designtingene eller slikt, men at man ser hvordan de hverdagslige tingene kan stilles ut på fine måter. Her kommer det 6 inspirasjonsbilder til hvordan hyllene kan styles med ting du allerede har i forskjellige rom!

På kjøkkenet:

Glass, tallerkener, kjøkkenhåndkler og ting du bruker daglig kan gjerne ligge framme i ei hylle på kjøkkenet. Kunsten er vel kanskje å ikke overfylle om du har mulighet til det? Småting kan du legge i en bolle så unngår du rot OG du vet hvor du finner dem igjen. På kjøkkenet er det også stilig med grønne planter, gjerne urter eller kanskje noe du har sådd selv? Se hvordan det skapes et luftig uttrykk ved at man stiller flere av tingene sammen i grupper.
hylle01Kilde: A Merry Thought

I stua:

Denne stilige hylla har bloggkolleagen min i UB, Therese Knutsen, laget sammen med mannen! Hylla er flyttbar og et blikkfang med den kontrastrike fargen. I stua trenger man jo kanskje ikke å stille ut alt rotet sitt, men noen bøker, bilder og ting man liker. Denne hylla er ganske grunn og passer perfekt til nettopp bøker og bilder. Sjekk hvordan Therese designet hylla her!
hylle02Kilde: Therese Knutsen

I boden:

Hvem har sagt at lyspærer og sikringer ikke kan være stilig? 😉 Hylla på bildet under er kanskje ikke så ryddig, men den er definitivt kul! I en bod kan man jo ha ting synlig slik at det er lett å finne dem igjen også. Det er veldig tilfredsstillende å gå inn i boden og finne alt man skal ha! 🙂
hylle03Kilde: Trendenser

På soverommet:

Har du plass til hyller på soverommet kan det være et supert sted å lagre ting du ikke får plass til andre steder – men allikevel gjøre det på en presentabel måte. Sko kan også settes på hylla, og har du fine bokser kan du f.eks. lagre sesongbaserte klær og andre plagg du ikke bruker så ofte.
hylle04Kilde: CAISAK.

På kontoret:

Er du som meg som helst må SE tingene for å huske på at du har dem, er et maksimalistisk, men systematisk hyllesystem nødvendig! Du kan blande bokser, arkivmapper og notatbøker med ting som pynter opp. Synes du boksene dine er kjedelige, kan du pynte dem opp med f.eks. kontaktplast eller tapet. Ha ting som inspirerer deg og skaper kreativitet framme! PS: Det kan være lurt å ha en rolig farge på veggen (hvit/grå/svart) dersom du kjører på med mange forskjellige farger på tingene.
hylle05Kilde: B S T G

På badet:

Åpne hyller på badet krever kanskje en ryddig sjel (og familie!), men får man det til er det helt klart spafølelse å hente! Håndkler i rolige toner, noen fine såpeflasker, parfyme og en radio er stilig. Rull håndklene sammen i stedet for å brette dem og det er lettere å forsyne seg uten at det bare blir rot. Ikke har for mye ting framme heller, da blir det ikke så mye å flytte rundt på når man må tørke støv 😉
hylle06Kilde: Design Magnifique

Jeg håper du fikk noen tips! Bruk gjerne den blå liker-knappen under så ser jeg om dette er innlegg jeg skal gjøre mer av! 🙂
– Ann Merete

//English recap
Easter vacation is over and it feels a bit brutal… on the other hand it’s kind of a new fresh start! My plan for the day is blogging, writing articles, continue with my studies and fix some website issues. And a workout as well!
I’ve mentioned it before, the need to organize and clean the house when spring arrives. Open shelves can be both practical and nice – if you style them right! Here are six examples of shelves in different rooms and some interior styling tips!

follow us in feedly

2 kommentarer

 • Svar Louise Grønberg 7. november 2017 at 18:33

  Hvor er hylla til soverommet kjøpt?

  • Svar annmerete 7. november 2017 at 22:25

   Ikea hadde dem før, men kan ikke finne dem på hjemmesiden der nå. Kanskje du må sjekke på Finn? 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.