DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 32

10. april 2015

Hei på du på fredag!
Forrige fredag kom det ingen DIYs, rett og slett fordi det var langfredag og påskeferie! Jeg regner ikke med at det var så mange av dere som satt inne og leste blogger uansett? 🙂
Med litt bloggpause kom ny motivasjon (jepp, noen ganger blir jeg litt lei hele fredagsinnlegget, haha), så her får du noen fine idéer jeg har plukket opp på min vei gjennom internettet! Når jeg finner idéene tenker jeg «Åh, dette må jeg spare på til senere for dette MÅ jeg bare gjøre selv!», men så skjer det ganske sjelden at de faktisk blir gjennomført… Det er supert å kunne dele idéene med dere ihvertfall, da er det forhåpentligvis noen flere enn meg som blir inspirert ihvertfall! Og i dag er det egentlig ikke noe spesielt tema, bare ting jeg liker 🙂

Jeg håper du får ei fin helg – godt det ikke er så mange dager mellom ferie og helg, sier nå jeg 😀

DIY Fjærpenn // Feather pen

DIY_fjærpennFoto: Monsters Circus

Er det egentlig noen som skriver for hånd lenger? Selv bruker jeg både kalenderbok og fører inn avtaler og andre ting med penn, og så synes jeg at jeg lærer bedre på kurset jeg tar når jeg noterer ting for hånd underveis. Har du lyst på en fancy fjærpenn, altså en du slipper å dyppe i blekk, kan du kanskje prøve deg på denne som Mette fra Monsters Circus har laget? Disse er vel kanskje mer til pynt enn bruk, da, og det er jo ikke dumt dét?

Se også: Slik lager du en eucalyptus-krans!

DIY pelskrakk (IKEA-hack) // Furry stool

DIY_furry_ikeastoolsFoto: The Kitchy Kitchen

Altså, dette synes jeg bare er SÅ genialt! Her har Claire fra The Kitchy Kitchen omgjort en kjedelig IKEA-krakk til en kul pelsstol! Jeg vet at vi har to slike krakker i boden, på tide med en fornyelse? Skinn/pels kjøper man jo også ganske rimelig fra IKEA. Sjekk innom The Kitchy Kitchen for å se fremgangsmåten!

Se også: Lag din egen DOT-vase!

DIY skjærefjøl i leire // Clay platter

DIY-Clay-PlatterFoto: Design*Sponge

Øverst på handlelista mi nå står LEIRE, sånn lufttørkende fra hobbybutikken! Det er så mange ting jeg har lyst til å lage med det nå at jeg snart skal ha en leirehelg. Noen som er med? 🙂 Her har Francesca laget et skjærebrett og jeg elsker det! Bare for å ha til pynt om ikke annet! Du finner en detaljert fremgangsmåte inne på Design*Sponge.

BONUS: Tre fine smykker du kan lage til helgen!

– Ann Merete

//English recap
DIY Feather pen – Monsters Circus
DIY Furry stool – The Kitchy Kitchen
DIY Clay platter – Design*Sponge

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.