blomster inspirasjon interiør stue styling Ukategorisert

Ei helg som kjendis + et smart interiørtips

12. april 2015

I helga har jeg vært helt kjendis, og jeg må innrømme at jeg liker det litt! Sånn innerst inne, når den ukomfortable følelsen av oppmerksomhet har lagt seg litt. Du så kanskje på TV 2 på lørdag? Haha, neida… jeg bare tuller. Det jeg HAR gjort er å sende «live» her hjemmefra på Snapchat og virkelig vist #bakfasaden! En interiørblogger har det like rotete som andre, det er sikkert og visst! Og siden kjæresten har væt borte på hyttetur i helga, og jeg hadde bestemt meg for å ha en skikkelig hjemme-alene-rydde-fikse-jobbe-helg, ble det litt gøy å snakke til følgerne på Snapchat. Følte liksom jeg hadde selskap, da, haha 😉 I dag dokumenterte jeg fotoseansen til bildene jeg viser fram i dette blogginnlegget, så om du har lyst til å se den ærlige sannheten er det bare å finne meg på Snapchat: annmeretes.

vår+lerret02
Visne påskeblomster og påskepynt på overtid har endelig blitt ryddet vekk, og jeg følte for å lage litt mer vårstemning i stua. Rosa blomster ble med hjem fra butikken og litt vårlig pynt understreker årstiden. Han lille linselusa som ligger på sofaen der var altfor søt til å ikke få være med på bildet 🙂

Les også: Få orden i hylla – 6 tips til hvordan du styler hyllene hjemme

vår+lerret03

Blomstene heter Alstroemeria og er kjøpt hos Mester Grønn.

Les også: Ei stue – seks stiler – se hvordan du endrer interiøret med enkle grep!

vår+lerret04

Dagens lille interiørtips må være å bruke lerret og bilder på baksiden. Kanskje helt omvendt og rart for noen, men kult synes jeg! Jeg så at noen hadde gjort det på Instagram for en stund siden, og tenkte at dette var helt perfekt for det store bildet vi har over spisebordet. Noen ganger blir jeg bare litt lei det og det må settes bort for en stund. Siden vi ikke har så stor plass har det alltid vært litt problemer med hvor vi skal sette det når det ikke henger oppe, men ved å snu det rundt kan det jo bare stå slik! Det er kult å bruke det som ei ramme også, og henge noen små bilder inni.

Les også: Gul og rosa stue

vår+lerret05

Jeg håper alle har hatt ei fin helg og er klare for nye uke med nye muligheter! I morgen kommer det et blogginnlegg om motivasjon så kom gjerne tilbake på besøk da 🙂

– Ann Merete

//English recap
This weekend I’ve used Snapchat to video blog «behind the scenes» from my home. I wanted to show that it can be as messy in an interior blogger’s home as in any other home. Today I documented the styling and photographing of this blogpost’s photos. Tune in to annmeretes on Snapchat if you want to have a look. A little interior tip for you today is to use canvases and picture frames on the «wrong» side. It is quite cool to use the back as a new kind of frame. I think it’s nice to let the colorful photo we have above the dinnertable rest now and then, and it’s so practical to just turn it around instead of searching for some room to store it.

I hope you all had a nice weekend and that you’re ready for a new week with new possibilities! Tomorrow I’ll blog a text about motivation, I’ll be glad if you return!

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.