jobb Ukategorisert webdesign

Latest work ~ bloggdesign for HOUSE of MO

16. april 2015

Et av prosjektene jeg har jobbet med i vinter er ny blogg i WordPress og bloggdesign til HOUSE of MO! Nå har Madeleine åpnet bloggen og den har blitt utrolig fin! Headeren er tegnet av Anna Bülow fra Art by Love. I anledning bloggåpningen feirer Madeleine og Anna med fri frakt hos Art by Love, sjekk rabattkode på HOUSE of MO.

Selv om jeg egentlig ikke helt vet om jeg har tid til å gjøre så veldig mange bloggdesign fremover, kommer jeg nok til å gjøre noen allikevel. Det er jo så gøy når bloggen er ferdig og bloggeren får ny motivasjon, inspirasjon og blir fornøyd! Dessuten virker det jo som at det er et lite marked for dette, og det er på en måte trygt å vite når man skal drive for seg selv. Ta gjerne kontakt på mail om du går med planer om nytt bloggdesign, vil flytte bloggen på eget domene eller vil gjøre endringer på eksisterende blogg, men ikke helt vet i hvilken ende du skal starte 🙂

Les også: Jeg har fått drømmejobben!

houseofmoNO

Les også: Se så fin bloggen til Lisette ble etter at jeg ga den nytt design

//English recap
My latest blog design is for HOUSE of MO.

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.