DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 33 [for de firbeinte]

17. april 2015

Hei fine du! Så glad jeg er for at du tar turen innom her!
Det skal du vite, jeg setter pris på hvert eneste besøk! *Takk* 🙂

Jeg hadde av en eller annen grunn fredagsfølelse i går, men nå er endelig dagen her! Og det blir jo (nesten) ikke fredag uten tre fine DIY-prosjekter! I dag har jeg viet oppmerksomheten mot dyra våre og funnet tre morsomme prosjekter som de firbeinte kan få glede av. Her hjemme har vi to katter som jeg til stadighet har litt dårlig samvittighet for. De har jo ingen trær å klatre i her inne i leiligheten i Oslo stakkars. Og noe hus har de heller ikke. Det må det kanskje bli en endring på nå? Hva med et tre i stua, kjære? *mjau*

Jeg håper du får en flott fredag og ei enda flottere helg! Her er faktisk planen å jobbe og studere. Det nærmer seg slutten på kurset nå, så da er det bare å henge i!

DIY innendørs klatretre // Indoor cat tree

DIY_indoor_cat_treeFoto: Avotakka

Se så kult med eget klatretre i stua, da! Hvor kan vi ha dette hen her i leiligheten, mon tro? Det hadde jo vært litt artig, da? Helårstre liksom 🙂 Denne idéen fant jeg på den finske nettsida Avotakka. Det står på finsk, men bruk Google Translate og se på bildene så får du det kanskje til? Om noen går for denne idéen MÅ dere si i fra til meg!

DIY hundehimmelseng // Dog canopy

DIY_hundehusFoto: vtwonen

Se han lille her med egen himmelseng, da! Dette prosjektet er fra den nederlandsk sida vtwonen, så igjen, bruk Google Translate og se på bildene. Det ser ikke såå vanskelig ut? 🙂

DIY katteslott// Cardbord cat castle

DIY_kitty_houseFoto: Zana

Haha, dette bildet digger jeg! I’m king of my castle, liksom! 😀 DIY-prosjektet er hentet fra den sør-afrikanske siden Zana så da er vi heldigvis over på engelsk igjen. Dette prosjektet er jo genialt for du trenger bare et par tomme pappesker og litt andre småting! Sjekk innom Zana for å se hvordan du gjør det.

Les også: Tre fine SMYKKER du kan lage selv

– Ann Merete

//English recap
Please use Google Translate icon on the right to read in your language!
DIY Indoor cat tree – Avotakka
DIY Dog canopy – vtwonen
DIY Cardboard cat castle – Zana

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.