DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 34

24. april 2015

Hjertelig velkommen, fredag!
Etter to litt heavy blogginnlegg er det godt å hoppe over til interiøret igjen. Ikke misforstå, jeg liker veldig godt å skrive bloggposter med innhold som de par siste dagene. Det er bare at det er litt skummelt også. Interiør er egentlig ganske safe. For å være ærlig er det helt fint å befinne seg et stykke innenfor komfortsona si også. Spesielt på en fredag! Fra å strekke komfortsonestrikken langt den ene dagen, og så slippe den *bang* den neste. Elsker kontrasten 🙂

I dag er temaet «noe som henger»! Jeg veit ikke om den er litt tynn, men det var det som slo meg da jeg scrollet gjennom Pinterest’en min for inspirasjon. Hvem liker vel ikke ting som henger…eller? Eh, kom den ut feil? 😛 Anyways… dagens tre prosjekter representerer både det pene og det funksjonelle så forhåpentligvis er det noe for enhver smak.

Ha ei strålende fin helg!
PS: Har du lyst på litt behind the scenes-bilder fra interiørbloggeren? Sånn det EGENTLIG ser ut bak kamera, liksom… Og noe som etter hvert begynner å minne om Ann Meretes lille TV-kanal? Følg meg på Snapchat da, vel! Brukernavnet er annmeretes.

DIY hengende vase // Tube vase chandelier

DIY_hanging_vaseFoto: a pair & a spare

Ranunkler er kanskje en av de aller fineste blomstene som finnes, så mye mulig det var blomstene som ropte mest på meg i dette bildet? Uansett synes jeg vaseopphenget er fint og veldig kul som pynt til f.eks. konfirmasjon eller bryllup. Eller sommerfesten? Jepp, jeg veit at det bare er april ennå, men jeg tror sommertemperaturene her i Oslo om dagen har skrullet til den innebygde kalenderen litt. Litt tidlig ute er det uansett helt greit å være, om du vil lage litt pynt til kommende begivenheter. Sjekk innom bloggen a pair & a spare for å se hvordan du kan lage en hengende vase selv.

Les også: DIY marmor

DIY nøkkelholder i tre // Wood key holder

DIY-key-holderFoto: Johanna Rundel

Har du stålkontroll på nøklene dine eller skulle du ønske du hadde en sånn kul nøkkelholder hengende ved utgangsdøra? Lag den selv da, vel! Det burde ikke være såå vanskelig. Du finner fremgangsmåte på bloggen Johanna Rundel, og jeg håper du kan tysk. Hvis ikke så er det ikke så dumt å bruke Google Translate f.eks. 🙂

Les også: DIY til kjøkkenet

DIY klokkespill i leire // Clay wind chime

DIY-Clay-Wind-CharmFoto: Design*Sponge

Jepp, fortsatt i sommermodus. Klokkespill er jo noe jeg forbinder med gardiner som vaier i vinden en varm sommerdag. Mulig det også er leiren som har forført meg igjen, jeg blir visst aldri lei prosjekter som lages av leire. Ikke at jeg har laget noen selv ennå, men det er lov å fantasere! Se hvordan du lager dette klokkespillet borte hos Design*Sponge.

Les også: Last ned og skriv ut gratis ukesplan

– Ann Merete

//English recap
DIY Tube vase chandelier – a pair & a spare
DIY Wood key holder – Johanna Rundel
DIY Clay wind chime – Design*Sponge

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.