inspirasjon interiør Ukategorisert

Interiørtrender for 2015/2016

25. april 2015

På torsdag inviterte Gelmuyden Kiese Lifestyle til pressedag for mote- og interiørbransjen. En stilig takterrasse med matservering, loungestemning og sommerlige blomster rammet inn arrangementet på en perfekt måte. At sola skinte fra skyfri himmel la jo ikke akkurat en demper på stemningen. Vi fikk smakebiter på trendene som skyter fart inn i 2015 og 2016, både i form at et utrolig inspirerende foredrag fra SPOTT og Anja Bisgaard Gaede, og små utstillinger av forskjellige produkter. Jeg tenkte jeg kunne dele hovedtendensene som ble presentert for interiørtrendene!

trendforedrag02Foto: Ann Merete Slåttland

Mester Grønn stod for det mest sommerlige bidraget med binding av blomsterkranser! Trikset vi lært er å bruke tynne ståltråder som man setter floraltape på, før man legger på blomster og fester disse med en ny ståltråd. Da blir blomsterkransen bøyelig og du kan tilpasse den til et hvert hode. Noe for sommerens festligheter, eller hva?

Interiørtrender 2015/2016

Vi går mot noe som kalles den nye autentisitet der fokuset er på det jordnære, nærhet og det realistiske. Vi vil i større grad tenke mer over hva vi anskaffer oss; valgene er veloverveide. Ord som også beskriver interiøret framover er kombinasjoner, erfaring & fornyelse, retro & fremtid og «alt med måte».

CONTEMPORARY BOHEM
Varm minimalisme, moderne håndverk, svart, nye mønstre og mønstre som blandes.

modern_bohemeKilde: ao life

black_bohemeKilde: Vosgesparis

GREEN GOES
Plantetrenden lever videre. Grønne planter, grønne farger i interiøret, gjerne grønnfarger som toner over i hverandre, grønn marmor, og veggfarger i ulike grønntoner. Selv om du bor midt i asfaltbyen skal du dyrke det grønne!

green_plantsKilde: Via Dezign rules

urbantreehouseKilde: re-actor

SUPER SOFT
Myke linjer, gjestfrihet, runde myke møbler, pastellfarger og nude er noen stikkord her.

okko_hotellKilde: Delood.com

supersoftKilde: STELLAR interior design

SCANDINAVIAN DARK + STRENGTH
Fra å bruke hvitt på hvitt med innslag av lyst treverk går nå Skandinavia mot mørkere farger. Svarte kjøkkeninnredninger, mørke gulv og mørke veggfarger. Større kontraster! Naturmaterialer og grønne planter til å myke opp.

Black-kitchen_jke-design_stylizimoKilde: Stylizimo

dark-huesKilde: Nordic Design

trendforedrag03Foto: Ann Merete Slåttland

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.