generelt Ukategorisert

Norsk interiør med HJERTE for Nepal

29. april 2015

Lamper, vaser og putetrekk blir så uvesentlig når en ser bildene fra det jordskjelvrammede Nepal. De svakeste og fattigste som har så lite fra før står oppi en tragedie vi her på berget bare kan ane konturene av. Avmakt og hjelpesløshet skyller gjennom oss og ødeleggelsene er vanskelig å ta innover seg. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe?

Røde Kors er sterkt inne i hjelpearbeidet, men har dessverre blitt avvist fra TV-kanalene for å nå ut med budskapet sitt. Reklametiden er opptatt… For å hjelpe Røde Kors i arbeidet med å ta vare på de rammede i Nepal vil jeg derfor bruke bloggen min til det i dag. Kan dere lesere være så snille å bidra med det dere kan?

En liten norsk bedrift som heter molekule (se mer info under bildet) har dratt i gang en innsamlingsaksjon som heter «Norsk interiør med hjerte for Nepal«. Her kan du bidra med den summen du får til, og alle pengene går til Røde Kors sitt hjelpearbeid i Nepal. Vil du hjelpe? Gå hit for å donere. Takk!

Del gjerne dette på egen blogg, Facebook, Instagram, Snapchat!

norsk_interiør_med_hjerte_for_nepal

Her er mer info fra molekule:
Vi er molekule, et lite, Oslo-basert selskap som designer og leverer unike håndlagde tepper. Kuleteppene våre produseres i Kathmandu i Nepal. Det er ca 50 kvinner som jobber for oss, og hver eneste dag bruker de hendene sine til å hjelpe oss her i Norge med å gjøre hjemmene våre litt penere. Nå er det de som trenger hjelp fra oss!
Nepal er allerede et av verdens aller fattigste land, og de trenger all den hjelpen de kan få i de nærmeste dagene, ukene, månedene og årene! Vi vil gjerne hjelpe men vi føler oss litt hjelpeløse. Vi vil ikke bare sitte og vente. Vi kan ikke sende penger til leverandøren vår – det er umulig å få kontakt med dem.

Vi har satt i gang en innsamlingsaksjon i samarbeid med Røde Kors – ‘Norsk interiør med hjerte for Nepal’. http://minaksjon.rodekors.no/nepal/4-1814

Vi ønsker å  spørre dere om dere kan tenke dere å være med og vise hvor stort hjerte den norske interiørverdenen har for dem som trenger det.

Hilsen Aneta og Sveinung i molekule.

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.