DIY oppbevaring tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 35 [oppbevare småting]

1. mai 2015

Wohooo, fridagfredag!! Ihvertfall for veldig mange! Ikke meg, da.. det kan jeg visst ikke ta meg tid eller råd til 😉
Sååå, ingen grunn til å skippe fredagsDIYs der altså.
I dag har jeg funnet noen fine ting du kan lage til å oppbevare småting! Smykker, knapper, frimerker, nøkler, linjalen, drops… ja, mulighetene er mange! I tillegg er det materialer som skinn, metall og tre – what’s not to like?

Jeg håper du får ei alldeles fin langhelg! Tenk at det er mai allerede!? Tida går så altfor altfor fort, men det er vel det man kaller for livet?

DIY skinnfat til smykker // Leather jewlery dish

DIY_leather_jewelry_dishFoto: A pair & a spare

Med et stykke lær og noen nagler har Geneva på A pair & a spare laget dette stilige lille fatet. Der kan hun ha smykker eller andre små ting som ikke må bli borte. For å se hvordan du kan lage et selv, må du stikke over dit, en superfin blogg med både DIYs, mote og reise!

Les også: Slik lager du din egen dot-vase!

DIY kobbertrådkurv // Copper wire basket

diy_copper_wire_basketFoto: Eclectic trends

Er du en som roter bort både det ene og det andre og helst skulle hatt et sted å samle alt? Hva med denne stilige metalltrådkurven? Dette prosjektet fant jeg på bloggen Eclectic trends som drives av spanske Gudy. Trådkurven er laget av danske Mette fra monsterscircus som gjesteblogger hos Eclectic trends for anledningen. Du får en fin guide til hvordan du kan lage en slik selv om du tar turen over til Eclectic trends.

Les også: Lag lamper selv!

DIY Smykkestativ // Mountain necklace display

DIYMountainNecklaceDisplayFoto: The Merrythought

Selv er jeg offer for et eneste stort smykkerot og har visst helt sluttet å bruke dem. Aner ikke hva som skjedde, men kanskje det er en fase. Noen av dem er jo så fine at de kunne vært utstilt slik som Caitlin og Manda på The Merrythought har gjort her. De har laget monterne av noen plankebiter som de har skjært ut og pusset. Burde vel ikke være det vanskeligste å få til? Sjekk The Merrythought for hvordan du gjør det.

Les også: Flere oppbevarings-DIYs!

– Ann Merete

//English recap
DIY Leather jewlery dish – A pair & a spare
DIY Copper wire basket – Eclectic trends
DIY Mountain necklace display – The Merrythought

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.