17. mai Ukategorisert

Forberedelser til 17. mai

7. mai 2015

forberedelser17mai

I går fant jeg fram ark og blyanter og skisset litt!

Jeg er ingen heftig tegner, men når jeg skal planlegge stylinger og bilder liker jeg noen ganger å tegne litt slik at jeg får planene mer visuelle. Og det var såå digg å gjøre i går! Jeg våknet nemlig for tredje dagen på rad med bomull i hodet og en arbeidslyst lik null. Eller mulig det rett og slett var formen som satte en stopper for motivasjonen? Det beste jeg uansett kunne gjøre da var starte dagen med å kose meg med 17. mai-planlegging til bloggen! Borddekking, DIYs, oppskrifter, ah… herlig å drive med når resten av to do-lista vokser litt over hodet på meg. I slike perioder er det viktig å ha motiverende ting jeg elsker å holde på med innimellom! Vel, mer om akkurat dét i et annet blogginnlegg.

Nå er det straks 17. mai og jeg forbereder altså litt av hvert til bloggen for anledningen! Vanligvis har jeg vel ikke vært noen stor 17. mai-blogger, men i år har jeg lyst til å gjøre litt ut av det. Og det betyr at bildene skal tas nå til helga – altså litt «feiring» på forskudd her. Jeg må jo få ut blogginnleggene i god tid før den 17., slik at dere som leser kan få inspirasjonen på forhånd. Så følg med til helga! 😉

I dag skal jeg ut på en liten runde for å låne inn litt saker jeg trenger til borddekkingen, også skal jeg ENDELIG få kjøpt sparkel og plukket ut malingsprøver til toalettrommet. Jeg veit ikke om noen leste dette, men det jeg lovet om å komme i gang med oppussingen da, det klarte jeg ikke å holde… men nå! 😉
Ha en finfin torsdag!

Sjekk 17.mai-postene her:

Borddekking til 17. mai

DIY girlander til 17. mai

-Ann Merete

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.