DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 36

8. mai 2015

Jeg er i rosahumør om dagen! Veit ikke helt hvor det kommer fra, men det er kanskje noe med våren og alle de vakre trærne som blomstrer rundt omkring her i byen? Jeg elsker i hvert fall bilder med noe rosa interiør i, og spesielt sammen med grønt. Så kombinasjonen med det rosa og grønne i to av dagens DIY-prosjekter er helt etter mitt hjerte nå!

Jeg har ikke noe spesielt tema for dagens DIY-prosjekter, bare ting jeg liker rett og slett. De to første er jo kunst, mens det siste er relatert til mat og spising. Jeg har ikke prøvd meg på noen av disse selv (når skal jeg få tiiiid? Sukk…), men fikk spesielt lyst til å teste ut det første. Tenk at et palmeblad kan se så vakkert ut! Helt i tråd med dagens grønne trend også 🙂

Jeg håper du får ei veldig fin helg! Selv skal jeg som jeg skrev i går style og fikse fram flere 17.mai-innlegg til bloggen. I går hentet jeg noen fine ting jeg har fått låne til borddekkingen, og jeg gleder meg såå til å se hvordan dette blir! Det er dette jeg liker aller best: Når det bobler over av kreativitet og entusiasme om et prosjekt!

DIY bladkunst // Leaf art

DIY-Leaf-Art-monsterscircusFoto: MonstersCircus

Dette er kust for meg, altså! Jeg er kanskje ikke så glad i malte kunstverk, men å bruke naturen på denne måten er perfekt. Dette er det Mette med den danske bloggen MonstersCircus som har laget! Først må jeg bare si at bloggen hennes er utrolig stilig og proppet full av gode idéer! Anbefales på det sterkeste! Og hun har selvfølgelig lagt ut en detaljert bilde-for-bilde-beskrivelse av hvordan hun lagde kunsten på bildet. Løp til MonstersCircus og se!

Les også: Gode idéer til å lage egne vevinger og veggtepper!

DIY Leppekunst // Lips watercolor artwork

DIY_lips_art_krafmintFoto: kraft&mint

Smask smask! Vil du ha mer kyssing i livet, kan det kanskje hjelpe å ha et slikt bilde på veggen? Haha, kanskje ikke.. men jeg synes det er kult, spesielt med vannfargene! Ursula med den fine bloggen kraft&mint har laget dette, og på bloggen finner du en mal du kan laste ned og printe ut om du ikke har lyst til å tegne selv.

Les også: Vær kreativ med blomster og planter!

DIY hvilestativ til spisepinner // Chopstick Rest

DIY_ChopstickRestFoto: The Merrythought

Til slutt disse smarte hvilestativene (eller hva jeg nå skal kalle dem?) til spisepinnene! Her har Caitlin, den ene av jentene i The Merrythought, laget dem i både tre og leire. Jeg synes det ser skikkelig stilig ut! Noe for neste sushimiddag? Sjekk innom The Merrythought for å se hvordan du kan lage disse.

Bonus: Last ned og print ut din egen popcorn-eske til helga!

– Ann Merete

//English recap
DIY Leaf art – MonstersCircus
DIY Lips watercolor artwork – kraft&mint
DIY Chopstick rest – The Merrythought

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.