17. mai DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 37

15. mai 2015

Skal vi ta fredagsdansen dere? 😀
Denne dagen er så inneklemt som den kan bli, så jeg regner med at veldig mange av dere allerede tok helg på onsdag. Dere som IKKE gjorde det har min fulle sympati. Hold ut noen timer til og vi kan rope heeeelg!
Ingen hvilken som helst helg heller, dette her. Det er jo selveste nasjonaldagen på søndag! Det har vært veldig gøy å inspirere med 17. mai-blogging denne uka, og i dag kommer det siste innlegget med dét i år. Jeg håper egentlig at stressnivået ikke er altfor høyt nå i helga, men skulle dere allikevel ha behov for litt inspirasjon til pyntingen på den store dagen har jeg funnet tre fine DIYs til dere her.

Med ønske om ei riktig så fin helg og en flott 17. mai!
Gratulerer med dagen på søndag! Hurra!

DIY girlander til 17. mai // Garland for national day

DIY_girlander_17mai_WithdesignsFoto: With designs

En enkel girlander lager du kjapt med litt tau og papir. Klipp ut bokstaver, flagg eller det du har lyst til, og lim det på tauet! Denne fine girlanderen har Wenche fra bloggen With designs laget. Dessverre har Wenche bestemt seg for å legge ned bloggen sin nå, så dette må bli en slags hyllest til hennes fantastiske bilder og stylinger. Den dama er altså så flink! Nå er det imidlertid litt andre prioriteringer i livet hennes, så da får bloggen hvile. Litt trist for oss bloggfans, men veldig forståelig også. Tusen takk for all inspirasjon, Wenche!

Les også: Sy din egen girlander til 17. mai!

DIY blomsterkrans // Flower wreath

DIY_blomsterkrans_elisabethheiernoKilde: Elisabeth Heier

Alt Elisabeth tar i blir så vakkert! Her har hun laget blomsterkranser til å henge over bordet til 17. mai. Eller kanskje bryllupet eller konfirmasjonen? Sjekk bloggen hennes Elisabethheier.no og se en steg for steg-forklaring på hvordan du også kan lage blomsterkranser!

Les også: Få inspirasjon til 17. mai-borddekking i rødt, hvitt og blått her!

DIY papirvindmøller // Paper pinwheel

DIY_vindmøller_17maiKilde: The Gentle Journal

Disse papirvindmøllene er artig for barna å ha i 17. mai-toget! Eller kanskje som pynt på trappa eller på 17. mai-bordet? På The Gentle Journal finner du en detaljert beskrivelse av hvordan du lager slike selv.

Les også: Den perfekte 17.mai-desserten!

– Ann Merete

Liker du dette? Klikk på den blå knappen da, vel 😉 –>

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.