DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 38

22. mai 2015

Flotte, fantastiske, fine, frydelige fredag! 😀
Jeg skal innrømme at fredagsfølelsen kanskje ikke er like sterk som den var da jeg var fast ansatt… men det tar jeg egentlig som et tegn på at jeg trives veldig godt med det jeg driver med og egentlig ikke trenger helg! Vel.. helg trenger jeg jo, men den der lengselen etter fri og helg kjenner jeg ikke så sterkt lenger. Uansett får jeg skikkelig fredagsfølelse av å holde på tradisjonen med dette blogginnlegget, selv om jeg skal være ærlg å innrømme at det i skrivende stund er torsdag. Litt tjuvstart på helgefølelsen allerede altså. På tross av denne avsløringen, håper jeg ikke DU har mindre fredagsstemning av den grunn, for når du leser dette er det jo FREDAG! Og disse mai-ukene er jo bare herlige med fri både her og der.
Langhelg comming right up, og jeg håper du får en fin en!

Dagens tre fine DIYs har som tema at det er ting jeg liker og synes er, ja, fine 🙂 Trenger ikke være mer komplisert enn det, egentlig. Litt for de smykkeinteresserte, for dem som lengter etter eviggrønne fingre og de som trenger litt orden. Forhåpenligvis noe for enhver smak, altså!

DIY armbånd // Multi-strand bracelet

DIY-Multi-strand-braceletKilde: HOMEY Oh My!

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; jeg skulle ønske jeg var flinkere til å bruke smykker! Det er altså et eller annet som har låst seg helt.. det føles bare ikke riktig å ha på seg. Men jeg elsker å se det på andre, og smykket på bildet over liker jeg veldig godt! Det er noe med kontrasten mellom den svarte skinnsnora og rosegullet! Det er Amy fra bloggen HOMEY Oh My! som har laget dette, og om du tar turen innom den søte bloggen ser du en detaljert forklaring med bilder på hvordan du kan lage et slikt armbånd selv!

Les også: Slik lager du ditt eget stilige kunstverk til å pynte opp på veggen!

DIY evigvarende kaktus // Faux cactus

DIY-CactusKilde: A Fabolous Fete

Er det bare meg som klarer å drepe kaktuser? *flau* Jeg tror kanskje løsningen er å lage seg noen som de på bildet over her. De dør aldri! Ikke stikker man seg på dem heller, og det kan jo være en fordel om man bor sammen med nysgjerrige små hender som vil undersøke ting 🙂 Du trenger noen steiner og litt maling, så neste gang du skal på tur i fjæra kan det være lurt å samle! Tipset er det Crystal som deler på bloggen A Fabolous Fete. Der får du både bilder og beskrivelse av hvordan du kan lage evigvarende kaktuser.

Les også: Slik lagde vi vår egen smarte walk through-garderobe!

DIY ledningsholder i skinn // Leather cord organizer

DIY_leather-organizersKilde: Delia Creates

Jeg er fan av enkle løsninger som samtidig ser stilige ut! Denne lille lærbiten med knapp redder deg om du har havnet i ledningskaoset. Som sagt, superenkelt og stilig! Delia fra bloggen Delia Creates (veldig fin blogg med mange kreative idéer!) viser fram en detaljert bildeforklaring på hvordan hun har laget den over på bildet, samt noen holdere med trykknapp. Sjekk innom der for å bli inspirert!

Les også: Se hele DIY-arkivet mitt her! Masse gode idéer! 🙂

GOD HELG!

– Ann Merete

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.