DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 39

29. mai 2015

Fredag fredag fredag fredaaaag!
Her på bloggen har det dessverre skjedd litt lite siden forrige fredag. Dagene løper avgårde altså! Dessuten var jeg flink og tok meg en pause i pinsehelga! Jeg var på hytta med foreldrene mine og koste meg max! Noen ganger trenger man en pause, og jeg skal bli flinkere til å ta meg det. Jeg er jo bare én person, og hverken jeg eller andre kan forvente at jeg leverer for tre. Sånn, nok om mine jobbgreier, over til ukas lille tradisjon: Tre fine DIYs!

I dag er det nok en gang ikke noe spesielt tema, men ting jeg synes er fine. Litt crush på rosa er det visst, jeg må kanskje innse at jeg har blitt en rosa-elsker? 😉 Jeg håper du finner noe du liker ihvertfall, jeg byr på både sofapute, et sidebord og sløyfer i filt!

Ha en flott fredag!

DIY pute med gulldekor // Gold foil pillow

diy_gold-foil_pillowKilde: designlovefest

Har du lyst til å freshe opp en ensfarget sofapute kan du gjøre som Ashley (fra Sugar and cloth) viser på bloggen designlovefest. Du trenger et putetrekk og pute, silkelim og gullfolie, og et par ting til du finner informasjon om borte hos designlovefest. Der får du også bilder og god beskrivelse på hvordan du skal lage denne!

Les også: Slik syr du putetrekk

DIY sidebord i tre // Wood side table

diy_sidetableKilde: sinnenrausch

Hvor praktisk er ikke dette sidebordet? Supersmart å flytte litt rundt på når man trenger avlastning, og spesielt om man sitter i sofaen med en breddfull kaffekopp. Rebecca med den tyske bloggen sinnenrausch har laget bordet, og om du ikke forstår tysk kan du bruke Google translate til å oversette siden hennes for å se forklaring. Det er uansett ikke så vanskelig å se hva du skal gjøre ut fra bildene. Rebecca har brukt lim for å sette sammen treverket (bordplaten lener seg jo på sofaen, så man trenger egentlig ikke noe mer). Dessuten anbefaler hun å lage endene skrå slik at det ser penere ut.

Les også: Fine DIYs du kan gjøre selv til kjøkkenet

DIY filtsløyfer // Felt bows

diy_felt_bowsKilde: Craftiness is not optional

Litt sommerlig pynt du kan sette i håret, på klærne eller veska helt til slutt. Jess fra bloggen Craftiness is not optional har lagt ut en oppskrift og gratis mønster til disse søte sløyfene laget i filt, så ta turen over dit om du har lyst til å prøve deg på noen selv!

Les også: Flere ting du kan lage selv med filt

God helg!

– Ann Merete

//English recap
DIY gold foil pillow – designlovefest
DIY wood side table – sinnenrausch
DIY felt bows – Craftiness is not optional

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.