inspirasjon sommer Ukategorisert uterom

Uteromsinspirasjon til varme sommerkvelder

3. juni 2015

Inneholder annonselenker
Sommerfødselen sitter visst litt hardere fast i år enn de to foregående årene. Slik er det å bo i Norge, så det har jeg egentlig bare forsonet meg med for lengst. Forhåpentligvis betyr det at varmen spares til uti juni, juli og august når sommeren virkelig setter i gang! I dag er vi heldige her i Oslo ihvertfall, sola skinner og gradstokken bikker faktisk 20 røde!

Jeg kommer i sommerstemning bare fordi det står juni på kalenderen jeg, da, for dette er jo den første sommermåneden! Det er bursdagsmåneden min og det er måneden med sommerfester, markblomster og lyse netter. Jeg har laget en inspirasjonscollage med lekre ting jeg fant i nettbutikken til Ellos. Jeg har dessverre ingen uteplass å dolle opp, trist nok er det bare en trist felles brannbalkong uten tak over her vi bor nå. Jeg burde kanskje komme meg til Plantasjen snart for å fornye blomsterkassene ihvertfall, for DET har jeg ihvertfall plass til. Jaja, i mens får jeg bare samle inspirasjon og fantasere om uteplassen vi skal få.. om noen år 🙂

Du finner direktelenker til produktene under kollasjen.

ellos-uterom-inspirasjon

#1: Lysslynge | #2: Hagestol | #3: Pyntepute | #4: Brettbord | #5: Plastteppe | #6: Skjermvegg | #7: Pyntepute | #8: Pledd | #9: Legoboks liten | #10: Legoboks stor | #11: Hylle | #12: Bloomingville rottingstol | #13: Saueskinn | #14: Lyslykt keramikk | #15: Lyslykt messing | #16: Benk | #17: Pyntepute | #18: Blomsterpotter | #19: Dirty Linen håndklær

Les også: Kjøkkeninspirasjon fra Ellos

– Ann Merete

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.