event inspirasjon soverom Ukategorisert

Slow living med Høie

7. juni 2015

Tidligere denne uka inviterte Høie of Scandinavia til frokost og en rolig start på dagen for å vise fram sine høstnyheter. I et kult popup-studio på Grünerløkka var det nybrygget kaffe og surdeigsbrød fra Handwerk med digg pålegg til de som ville ha. Morgensola varmet og rammet inn en god morgenstemning med puter, dyner, pledd og sengetøy fra Høie. Vi fikk et inspirerende foredrag fra Cath Røsseland, der vi ble minnet om viktigheten av å leve litt sakte. «Slow living»-trenden startet som en motreaksjon på fastfood i Roma og har etter hvert utvidet seg til å gjelde hele livet vårt. Ta det mer med ro, vær mer sammen, stopp opp og tenk gjennom det du gjør. Kvalitet i stedet for kvantitet! Heller få og holdbare ting enn masseproduserte mengder.

hoie_eventFoto: Ann Merete Slåttland

Domino pledd liggende

Med dette i tankene vil Høie at vi skal fokusere mer på soverommet. Det er jo tross alt det rommet vi tilbringer flest timer i hvert døgn! Med flere nye kolleksjoner skal soverommet kles i alt fra det «urbane naturlige» til «den lille storte» og «moderne nordisk dekadanse». I tillegg skal Høie nå designe og produsere egne pledd, noe som er helt nytt i år!

Så dere… Bare å pakke seg inn i dyne eller pledd og leve litt sakte.

PS: Høstnyhetene fra Høie kommer for salg i butikk 1. september.

Domino pleddDolmio-pledd, vevd i 100% bomull

Dunbilde_staaende

Mariell_blaaMariell sengetøy i egyptisk bomull

Trollhetta_blaaMont Blanc-pledd, strikk i 100% bomull

Alle foto (bortsett fra det nest øverste): Høie

– Ann Merete

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.