kontor nib Ukategorisert

Min kreative oase

10. juni 2015

Hjemmekontoret vårt er et rom vi er veldig glade i! Som jeg har skrevet på bloggen før var et stort kontor hovedkriteriet vårt da vi så etter leilighet, og det har vi virkelig fått oss! Ja, kontoret er jo egentlig leilighetens spisestue, men med to langt over middels kreative og duppeditt-glade mennesker under samme tak er altså plassen brukt på kontorpulter og hobbyutstyr fremfor spisebord. Og det er vi begge fornøyde med 🙂 (Jepp, jeg drømmer noen ganger om at det hadde vært litt mer minimalistisk og at vi hadde hatt enda et rom i leiligheten slik at vi faktisk kunne hatt spisestue, men det er ikke så veldig ofte altså).

hjemmekontor_juni2015_02

Nå som jeg jobber hjemmefra er det jo enda viktigere med en velfungerende arbeidsstasjon, og i det siste har det dessverre vært over tåleevnen rotete her! Det er jo bare min egen skyld at jeg ikke har orden i sakene, men det har vært et lite tiltak å starte på. I dag hadde jeg verdens beste spark i baken, nemlig månedens utfordring hos Norske Interiørblogger som i juni har temaet «hjemmekontor». Jeg var jo så heldig å vinne i fjor da det var samme tema, så i år hadde jeg lyst til å lage noen litt andre bilder. Det har nemlig ikke forandret seg så mye her siden i fjor. Ikke det at man MÅ ha forandring, men for bildene sin skyld tenkte jeg det ville være moro å prøve noe nytt.

hjemmekontor_juni2015_03

Uten å male eller ommøblere er det kanskje ikke det aller største endringene man får gjort, men tingene og pynten går det jo absolutt an å fikse litt på. Jeg fjernet alt og startet nesten på scratch, og akkurat nå er det herlig ryddig her! Det som ikke synes på bildene er at alt rotet og de tingene jeg ikke bruker i stylingen står på stua… Nå får jeg jobben med å organisere, sortere og prøve å få dette til å bli omtrent like bra som på bildene – bare med «litt» flere ting. Jeg liker jo å ha det fint rundt meg uansett om jeg skal ta bilder eller ei!

Jeg vet ikke om dere la merke til det, men jeg tok vekk PC-skjermen også, haha. Den er jo ganske stor, svart og dominerende… men den er på plass igjen i skrivende stund altså. Den svarte kassa under pulten orket jeg ikke å flytte på… Kanskje jeg skal gå løs på både skjerm og kasse med marmorplast eller lignende?

hjemmekontor_juni2015_04

Jeg mener det er lov å jukse littegranne når man skal style til bilder, for dere MÅ ikke tro at det er slik jeg har det til vanlig. Nei, da flyter det i lapper, papir, penner, kabler og alt mulig. Det jeg gjerne skulle blitt kvitt er alt løsøre og tingene som står stablet på gulvet rundt pulten til vanlig. Ting jeg ikke egentlig har helt plass til noe sted. Kanskje vi rett og slett må vurdere å henge opp noen skap på veggen over pulten eller noe? Hadde det blitt for massivt?

hjemmekontor_juni2015_05

Jeg håper du likte den litt «nye» stilen på kontoret mitt? Jeg skal se om jeg vil ha det slik en stund – og prøøøve å holde det noenlunde like ryddig.
(Vil du se #bakfasaden må du gjerne følge meg på Snapchat – der kvir jeg meg ikke for å vise fram rotet 😛 Legg meg til, jeg heter annmeretes der).

Vil du se andre fantastiske hjemmekontor kan du ta turen innom Norske Interiørblogger.

– Ann Merete

follow us in feedly

5 kommentarer

 • Svar Marit Wedege-Stokka 29. oktober 2015 at 11:25

  Heisann! Flott kontorhjørne! 🙂 Likte godt pulten. Hvor er delene kjøpt? Bein, skuffeseksjon og plate. Og hvor dyp er plata?

  Ha en flott dag!

  Marit

  • Svar Marit Wedege-Stokka 29. oktober 2015 at 11:36

   Fant det på ikea 😉

  • Svar KREATIV-I-TET 30. oktober 2015 at 19:33

   Hei Marit!
   Tusen takk for det, veldig glad i kontorhjørnet mitt altså 🙂
   Så bra du fant ut av målene.
   God helg til deg!

 • Svar marte 19. november 2015 at 18:46

  Hei! Veldig fint rom 🙂
  Kan jeg spørre om fargekoden på veggen?

  • Svar KREATIV-I-TET 19. november 2015 at 21:04

   Hei Marte!
   Tusen takk for det, veldig fornøyd selv 🙂
   Fargen på veggen er fra Flügger og heter S3005-Y20R, og den er helmatt. Må si at jeg er veldig fornøyd med den, ble akkurat slik vi ville ha den: en mellomting mellom grå og litt over i beige, med et hint av grønt og brunt i.

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.