DIY sommer tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 41

12. juni 2015

Herlige junifredag!
Jeg vet det er litt dårlig gjort overfor de som ikke har sola akkurat nå, men nå er det sommer, dere! Det er over 20 grader og himmelen er blå! Man får nyte det mens man kan, for sommer i juni er like lunefult som.. en fjært i en kurvstol. Haha, for en sammenligning, men jeg synes den er litt artig 😉

Jeg fikk lyst til å ha et sommerlig tema her i dag, med sommerfest og pynt i fokus! Tre fine DIYs som tar sommerfesten noen hakk opp rett og slett. Det skal egentlig ikke så mye til å gjøre det litt festlig rundt seg, og det er mulig innendørs også hvis sola og varmen uteblir.

Ha ei festlig helg!

DIY ananas-vase // Floral Pinapple Centerpiece

DIY_Floral_Pineapple_CenterpieceKilde: CLO by Clau

Blomster på festbordet er nesten et must, men hva med å lage en litt annerledes vase? Fjern innmaten i en ananas (den kan du jo bruke til å lage noe godt av, hva med en smoothie?) og sett blomstene oppi. Jeg fant idéen på bloggen CLO by Clau.

DIY ballongdekor // Palm Leaf Balloons

DIY-Palm-Leaf-BalloonsKilde: Balloon time

Lyst på noen ballonger du ikke får kjøpt i butikken? Hva med å dekorere dem med grønne blader? Ikke ekte grønne blader, da, men noen i tynt papir som festes med decoupage-teknikken. Idéen kommer via bloggen Studio DIY, og fremgangsmåte samt ferdiglagde prints med blader finner du på Balloon time. Tips fra meg: Det funker sikkert bra med servietter til dette prosjektet også? Fjern alle lag bortsett fra det ytteste med mønster og klipp ut det du vil lime på.

DIY fargerike isbiter // Colorful icecubes

DIY-detox-ice-cubes-by-le-zoe-musingsKilde: Le Zoe Musings

Tenk så fresht å servere vann eller drinker med disse isbitene! Kellie med bloggen Le Zoe Musings kaller dette for detox-isbiter, for ikke bare er de pene å se på, de smaker godt og er bra for både kropp og hud i tillegg! Kellie har blant annet brukt blåbær, salvie, rødbeter, agurk, mynte, ananas, dill, bjørnebær, jordbær, kiwi og basilikum i sine isbiter. Et tips fra meg: Jeg har hørt at det lønner seg å koke opp vannet man vil lage slike isbiter av, for da holder isbitene seg blanke når de fryser. Da synes det som evt. er inni mye bedre.

– Ann Merete

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.