jobb rom123 Ukategorisert

Enda et spennende oppdrag

16. juni 2015

Jeg husker jeg satt og drømte om å jobbe med ting som virkelig interesserte meg. Som for eksempel å lage innhold til sosiale medier, og da helst for bedrifter i interiørbransjen. Tenk å ha Instagram som jobb, liksom? Eller foto og tekst.. styling og bilder, blogging… *sukk*.

Da jeg startet firmaet mitt var jeg jo ikke sikker på hvilke oppdrag som kom til å dukke opp, og ikke var jeg sikker på om det egentlig fantes noe jobb til meg heller. Det eneste jeg visste var at jeg MÅTTE finne på noe annet. Jeg var nødt til å løfte stiften fra plata som hadde fått hakk og legge på en ny og lystigere melodi. Så var jeg så utrolig heldig å få dette drømmeoppdraget! Helt automatisk kom det jo ikke til meg, og jeg sender ofte noen takk og smil til en helt spesiell person som anbefalte meg til jobben.

Og nå, nå har platespilleren virkelig fått fart på den lystige sangen og jeg har fått nok et spennende (og fast) oppdrag fra rom123! Jeg skal nemlig drifte Instagram-kontoen til bladet! Er ikke DET kult? Det synes ihvertfall jeg. Tenk å ha Instagram som jobb, liksom? Nå har det blitt virkelighet! Jeg har allerede jobbet et par-tre uker med det, og følger du ikke @rom123egmont på Instagram ennå, synes jeg du må gjøre noe med det 😉

rom123_instagram

Nå begynner jeg å få en fin blanding av faste og «løse» oppdrag, og jeg trives så godt med akkurat dét! Jeg nyter å styre arbeidsdagene mine selv og jeg gjør spennende og varierte ting.

Jeg har faktisk enda et spennende fast oppdrag på trappene, men det skal jeg fortelle om i et annet innlegg. Jeg kan avsløre såpass at det dreier seg om interiør det også 😉

– Ann Merete

Følg meg på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.