inspirasjon interiør trend Ukategorisert

Mørkeblå trend

18. juni 2015

Inneholder annonselenker
Det ligger og lurker en mørkeblå trend i interiøret om dagen. Den har ikke heeelt festet seg ennå, men jeg tror den kommer til å komme med et lite brak når vi nærmer oss høsten. Jepp, jeg spår faktisk at dette blir årets høstfarge! Spesielt når trendsettere som Marthebo tar fargen inn i stua si, da er det noe på gang! Hun går ikke for de aller mørkeste blåtonene, men puter i klarblå og smaragdgrønn er absolutt innafor! De mørke fargene brytes lekkert opp av messing, lyst tre og ei sennepsfarget pute.

marthebo_stueFoto: Marthe Holien Bø // Marthebo

Jeg har laget en liten kollasje med mørkeblå inspirasjon. Jeg synes fargen passer perfekt sammen med messing/gull og treverk, men egentlig er mørkeblå fin sammen med veldig mange farger og materialer! Det virker ikke som at mørkeblå blir feil sammen med noe!

Vi ser forresten fargen mer og mer på veggene også, og mørke toner er veldig in akkurat nå! Flaks for meg da, som har en mørkeblå vegg i stua 😉

darkblue_collage_2

#1: Lampe, Tom Dixon | #2: Plakat, Kristina Dam | #3: Flaske, House Doctor | #4: Apen, Kaj Boyesen | #5: Sofa, Decotique | #6: Hav duftlys, Skandinavisk | #7: Etch lyslykt, Tom Dixon | #8: Pute, Dirty Linen | #9: Blå Kastehelmi lyslykt, Iittala | #10: Grå Kastehelmi lyslykt, Iittala | #11: Eng vase, Klong | #12: Zigzag gulvteppe, Chhatwal & Jonsson |#13: Cono lysestake, Kähler | #14: Oppbevaringsbokser, HAY

Og her er vår mørkeblå vegg i stua! Den er malt med Jotun 5180 Oslo.

vev02

Les også: Uteromsinspirasjon til varme sommerkvelder

– Ann Merete

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.