DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 42

19. juni 2015

Hei på fredag!

Hvordan behandler juni deg?
Jeg har en fin juni. Med vilje har jeg trappet ned litt på arbeidsmengden. Eller det vil si, jeg har lagt inn nødvendige pauser innimellom. Så får ting ta bittelitt lenger tid. Sunt for både kropp og sjel, tror jeg.
Jeg liker at vi ser mer og mer av sola. Juni har vært en litt lunefull måned med sol og regn om hverandre, men jeg føler jeg allerede har fått litt farge i ansiktet og da er ihvertfall jeg fornøyd 🙂
Denne måneden er virkelig festmåneden med stor F! I dag skal jeg på sommerfest med interiørkollegene mine i United Bloggers, og i neste uke venter sommerhygge med fine folk, interiørmiddag med enda flere koselige mennesker, og hele to feiringer av min egen bursdag. Nice!

Så over til det blogginnlegget egentlig handler om, haha… Tre fine DIYs! I dag har jeg funnet tre stilige prosjekter som er laget med skinn, jeg håper du ser noe du liker!

Ha en festlig fredag!

DIY skinnveske // Leather bag

DIY_leather_bagKilde: chez Più

Hva med å lage din egen sommerveske i skinn? Denne finingen fant jeg på bloggen chez Più og der finner du mønster og beskrivelse for hvordan du får det til. Det eneste problemet er at det er på fransk.. men om du kopierer hele nettadressen og limer inn i Google Translate, kan du få en ganske forståelig oversettelse til norsk.

Les også: Lag håndtak til skapene av et gammelt skinnbelte

DIY redesignet skinnstol // Upcycled leather sling chair

DIYUpcycledLeatherSlingChair2Kilde: Vintage Revivals

Dette er kanskje ikke et prosjekt for pyser, denne stolen er nemlig laget av en gammel skinnsofa! Mandi på bloggen Vintage Revivals har laget den stilige stolen, og det beste er at hun har laget en ganske detaljert beskrivelse med bilder og det hele! Har du en gammel stygg skinnsofa og noe treverk er det bare å sette i gang!

Les også: Enkle DIY-prosjekter med planter og blomster

DIY skinn-etui // Leather pouch

DY_leather_pouch_lavenderKilde: Kraft&Mint

Er du også en som aldri klarer å finne mobilen i veska? Kanskje du burde lage et av disse etuiene som Ursula med bloggen Kraft&Mint viser fram? Det ser ikke kjempevanskelig ut og hun har også lagt ut beskrivende bilder av hvordan man gjør det.

Les også: Lag dine egne tepper!

– Ann Merete

PS: Del gjerne dette på Facebook om du ble inspirert! 🙂

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.