bursdag meg og mitt Ukategorisert

It’s my day – my birthday

24. juni 2015

Yes, det er bursdagen min i dag! Den 24. juni for 34 år siden så jeg dagens lys på Gjøvik Fylkessykehus. Sånn omtrent rett etter barne-TV-tid 🙂 5 dager etter termindato og med rumpa først kom jeg, så det var faktisk det første de så av meg i denne verden, haha 😀

Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av bursdager, og jeg synes det er en spesiell dag. Den kommer jo igjen år etter år, men tenk; det er jo dagen jeg ble født på! Det synes jeg ikke man skal gjemme vekk, det må feires. Og det skal jeg gjøre både i dag og til helga! Man må være glad for at man blir eldre, tenk på alternativet liksom 😮

Hurra!

24th6-

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.