DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 43

26. juni 2015

Seint, men godt denne fredagen, her kommer tre fine DIYs!
I dag får du tre prosjekter jeg synes er både kule og fine, en bra kombinasjon!

Vanligvis forhåndsskriver jeg dette innlegget på torsdager, men denne uka har vært litt hektisk og jeg har rett og slett ikke hatt tid! Bursdag, fotoshoot en hel dag, to timer med personlig trener (hun holdt på å drepe meg med sirkeltrening på tirsdag, haha) og to events, i tillegg til en litt sånn halvveis form har gjort sitt til at jeg har følt meg litt bakpå med blogg og datajobb. MEN; forhåpentligvis kommer jeg meg litt i vater igjen i løpet av helga og neste uke! Jeg skal jo faktisk feire bursdag i kveld med fine venninner ute, og med familien på søndag. Og i morgen må jeg rydde litt her, så det blir noenlunde ok til vi får besøk. Phew, bra det snart er ferie! 😀

Jeg håper du liker dagens DIYs også ønsker jeg deg ei alldeles nydelig helg!

DIY sidebord med kurv // wire basket side table

DIY_sidetable_wirebasketKilde: I Spy DIY

Et sidebord lager du enkelt med en kurv og en treplate! Her har Jenni med bloggen I Spy DIY laget et kult bord med «gradient»-effekt på kurven. Treplata på toppen har hun malt hvit. Sjekk hvordan du kan lage dette bordet selv inne på I Spy DIY!

Les også: Sommerfest i eventyrland! Bli med interiørbloggerne på fest!

DIY klesskap // planter closet

DIY_planter_closetKilde: Katleen Roggeman

Finner du ikke den perfekte hylla eller skapet, kan du lage et selv om du er litt handy! Her har Katleen og kjæresten laget noe de kaller «The planter closet», der den lille vrien med et hull til blomsterpotta på toppen gjør det hele litt morsomt. Du finner tegninger til hvordan du lager skapet på bloggen til Katleen her.

Les også: Min kreative oase – bli med inn på hjemmekontoret mitt!

DIY papirkunst // paper wall art

DIY_paper_wallpictureKilde: Sugar & Cloth

Dette bildet synes jeg var kreativt! Her har Ashley med den alltid inspirerende bloggen Sugar & Cloth laget en ramme med hønsenetting som danner en base for et bilde man egentlig kan forandre daglig om man vil! Rull sammen papir i forskjellige farger og lag det mønsteret du vil! Sjekk Sugar & Cloth for en beskrivelse, men egentlig burde man kunne klare denne uten 😉

Les også: 10 ting du kanskje ikke visste om meg!

– Ann Merete

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.